adidas, Adidas Essentials Camo, Converse Essentials Palm Print, kratke hlače, muške kratke hlače, nike, Nike 3 Inch Rival Jacquard 2-u-1, Nike Flex Stride Elevate, reebok, Reebok El Marble, sportska odjeća, ženske kratke hlače

Kratke hlače važan su dio svakog sportskog ormara, bio on muški ili ženski. Možemo reći da su one esencijalna sportska odjeća.  Dolaze u različitim oblicima, veličinama, bojama, od uskih muških ragbi slip hlača, do sportskih hlača iznad koljena, do duljih košarkaških hlača koje sežu ispod koljena. Slično je i sa ženskih sportskim hlačama koje se također razlikuju od sporta do sporta, no jedno im je zajedničko – u njima se osjećamo dobro i volimo ih nositi.

Kratke hlače nam pružaju udobnost, fleksibilnost u pokretu i nesputanost. U njima se tijelo brže hladi, vježbe izvode bolje, a moramo priznati jako su sexy. Dok neke žene svoje utrenirane noge vole pokazivati u sportskim haljinicama, postoje i one koje to rade kratkim hlačicama. Bilo kako bilo mi ih volimo u svim oblicima i na svima, pa smo izdvojili nekoliko favorita u kojima bi vas voljeli sresti.

Jedne od njih su ultra kratke Nike 3 Inch Rival Jacquard 2-u-1 hlače. Osim što odlično stoje, odličnog su i sastava. Vanjski sloj čini jacquard mreža što koja omogućava prozračnost i ventilaciju, a unutarnji Dri-FIT tkanina od koje su sašivene unutarnje gaćice pruža dodatnu potporu i sigurnost da prilikom izvođenja omiljenog treninga nećete doći u neugodnu situaciju ili mati Sharon Stone trenutak. Višestruki džepovi pružaju dovoljno prostora za pohranu malih predmeta.

Još jedne stilizirane hlače bez kojih će biti teško zamisliti ljeto su i Converse Essentials Palm Print. Baš kao što samo ime kaže, s grafikom palmi idealne su za ljetno paradiranje plažom, ali i  vježbu. One su prije svega udobne i funkcionalne. Šire nogavice omogućavaju lak pokret, a prednji džepovi da sa sobom u šetnju ili na trčanje ponesete sve što vam treba. Ovo su hlačice u pravom ljetnom stilu.

A ako pak volite različite sportove i treninge onda su Reebok El Marble hlačice pravi izbor za vas. S njima nećete pogriješiti ni na atletskoj stazi ni u teretani, a neće vas čudno gledati ni na satovima joge. Ovo su klasične sportske hlačice koje morate imati u svojoj sportskoj torbi, nešto poput male crne haljinice. Sastav 70% pamuk i 30% poliester daje im odličnu udobnost i izdržljivost, pa će se zasigurno naći na vašoj „peri-deri“ listi odjeće!

Nećemo zapostaviti ni naše mušketire za čijim ćemo se kratkim hlačama  i ovoga ljeta okretati, a i znamo u čemu ćemo ih najviše sretati – komplet dresu hrvatske nogometne reprezentacije kojeg ni ne želimo da ikada skinete sa sebe, a ako već morate, zamijenite ga nekim od ovih ultimativnih komada. Adidas Essentials Camo pamučne su hlače, dužine iznad koljena u kojima ćete biti primijećeni. Idealne su za trening, ali i opuštenu šetnju gradom. Zanimljiv print dolazi u više boja i sigurno ćete naći jedan za sebe.

A ako pak više volite trčanje, onda su Nike Flex Stride Elevate prava stvar za vas. Osim efektnog izgleda, to su 2 u 1 hlačice u kojima ćete pretrčati kilometre , a zadržati onaj početni osjećaj udobnosti i suhoće. Nadamo se da smo vam barem malo pomogli u izboru. Naš izlog vas čeka! Vidimo se! P.S. Ne zaboravite, ovoga ljeta nosi se kratko!