Bez obzira hejtate li Valentinovo ili ne, činjenica je da se bliži. Možda ste sami i čupate kosu zbog single statusa, a možda ste zaljubljeni i zabrinuti zbog nedostatka ideje kako provesti taj dan i što pokloniti voljenoj osobi. No, Dan zaljubljenih može imati i sasvim drugačiji kontekst. Zašto je uopće nužno provoditi s partnerom, zašto ga ne provesti s dragim ljudima uz koje vam se srce smije. Zar poanta toga dana nije da se osjećamo sretno i voljeno. Sigurno u svojem društvu imate ljude koji nisu par ili one koji jesu, ali im je taj dan ko’ svaki drugi. Zašto ne biste pozvali nekoga od njih da bude vaš dejt i da zajedno doživite uspomenu u koju ćete se zaljubiti – i to sportsku. Možda ni vi ni vaša posebna osoba kojoj ćete posveti taj dan nije uopće sportski tip, ali to ne znači da vas nekoliko sati provedenih u teretani, joggingu, šetnji prirodom, planinarenju, vožnji biciklom ili na badmintonu neće zabaviti. Bez obzira kako osmislite dan, gledajte ga završite romantičnom večerom uz svijeće, dobar film i zdrave grickalice. Kako biste dodatno ugrijali atmosferu Pogledajte Ta luda ljubav s Ryanom Goslingom, Woody Allenovu Annie Hall, Male žene, Zameo ih vjetar ili Notebook. No, prvo krenimo s večerom. Na meniju se mogu naći: piletina u sezamu, umak od gljiva, povrtne juhe, fileti lososa i oslića, kuhana riba, punjenje lignje, povrtni rižoto, kus kus, razne salate, pljeskavice od tikvica i parmezana, a za desert zdrave palačinke i prirodni sokovi. Osim što ćete svojim kulinarskim umijećem oduševiti tu „posebnu osobu“, vremenom koji ste posvetili kuhanju još ćete joj više dati do znanja koliko vam je do nje stalo. A nakon slasne večer i prije početka filma, svakako joj uručite sportski poklon kojim ćete joj pokazati koliko je dobro poznajete i koliko vam je stalo do njenog zdravlja. Svi naši prijatelji su drugačiji i zbog toga ih volimo, pa smo napravili malenu listu ideja koja ć vas inspirirati da poklonite baš ono što toj osobi treba.

  1. Kraljica trendova

Ako su vaša osoba rob trendova i prati sve što se trenutno nosi na svjetskoj sceni, vaš zadatak neće biti nimalo lak. Ono što bismo vam mogli preporučiti su super rastezljive kratke hlačice za vježbanje. Ono što je mala crna haljina za svečane prilike, to su ove crne hlačice s potpisom Stelle McCartney za vježbanje i svaka ih trendsetterica treba imati u svom ormaru. Za muškarca sigurno nećete pogriješiti s nekim komadom u plavoj boji koja je proglašena bojom 2020. godine i novog desetljeća. Ovismo o budžetu na raspolaganju su vam ove  predivne tenisice za svaki dan koje će izvrsno kombinirati na sportsku i casual odjeću ili klasičnu sportsku majicu koja odlično pristaje i uz traper i uz trenirku.

 

  1. Povremeni rekreativac

Ako osoba baš i nije sportski tip to ne znači da ne zna uživati u svim blagodatima sportske odjeće. Uvjereni smo kako se nitko na svijetu ne bi bunio da ormar obogati novim parom pamučnih tajica, sportskih natikača iz kojih neće izlaziti ovoga ljeta ili sportske kape

 

  1. Kolekcionarka tajica

Vaša je prijateljica opsjednuta tajicama, nosi ih na kave, na posao, na koncerte i ima ih svih boja i dužina. Potpuno je razumijemo! Tajice su jedini odjevni predmet kojemu je s trona uspjelo svrgnuti bezvremenski jeans. Pošto proljeće kuca na vrata iznenadite je kraćim modelom ili šarenim dezenom tajica i sjetit će vas se svaki put kad bude u njima.

 

  1. Djevojka iz susjedstva

Ako su vaši partneri potpuno opušteni likovi koji se previše i ne zamaraju onim što imaju na sebi i vole udobne i ležerne stvari onda je ova sportska pamučna haljina idealan poklon, kao i par Legends čarapa s printom Luke Modrića koje će ponosno nositi na utakmice Vatrenih.

  1. Ovisnica o modnim dodacima

Vjerovali ili ne većina ljudi više pažnje pridaje modnim dodatcima kojima nastoji podignuti odjevnu kombinaciju. Danas su sportski modni dodatci više od toga, oni su korisne stvari koje nam olakšavaju svakodnevicu pa će pokloni poput praktičnog sportskog ruksaka, torbice, otkvačenih čarapa ili popularne vrećica torbe.

Nadamo se da smo vam barem malo olakšali slatke brige, a na vama je samo da probudite sportaša u sebi i pozovete osobu koju smatrate „boljom polovicom“ na jedan sasvim drugačiji Dan zaljubljenih.