Jeste li osigurali svoje mjesto na startnoj liniji?

Obožavaš trčati? Voliš se natjecati i pri tome se odlično zabaviti? Dođi u Zadar 21. travnja i točno u 21 sat budi sudionikom najspektakularnije utrke s mirisima mora i povijesti!

Zadrani i svi zaljubljenici u njihovu županiju i grad znaju da ne postoji zdraviji način za slavlje od trčanja jedinstvenom stazom SPORT&MODA ZADAR NIGHT RUN-a. Naime, već četvrtu godinu za redom održava se  SPORT&MODA ZADAR NIGHT RUN, utrka za trkače rekreativce i natjecatelje. Zbog velikog interesa trkača iz Hrvatske, ali i cijeloga svijeta, organizatori Triatlon klub Zadar i Škola trčanja Zadar, ove su godine limitirali broj sudionika na 1500! Naime, dok je prve godine sudjelovalo tristotinjak trkača, idućih godina se broj utrostručio i interes za sudjelovanje u ovoj utrci odavno je prešao granice Zadarske županije. To je potpuno razumljivo, jer vizure povijesne gradske jezgre kako danju, tako i noću, jednostavno oduzimaju dah, pa tko ne bi želio protrčati kroz povijest?

Start i cilj sportsko-rekreativnog događaja bit će na prekrasnim renesansnim Kopnenim vratima u slikovitoj luci Foša, a trčat će se cestom oko poluotoka u 3 kruga, ovisno o želji sudionika. Naime, svaki trkač prilikom prijave može odlučiti o dužini utrke i izabrati između 2.5 km (1 krug); 5 km (2 kruga) i 10 km (4 kruga) koje treba istrčati u roku 75 minuta. Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 19. 4. 2018. u 21 h. Prijave se vrše na https://zdnightrun.com.  Kotizacija za utrku iznosi 50 kn za 2,5 km , 70 kn za 5 km, te 90 kn za 10 km utrke. Iznos mora biti uplaćen na bankovni račun utrke najkasnije do 20. 4. 2018.  SPORT&MODA NIGHT RUN 2018.  je utrka sa srcem jer će od svake startnine donirati 10 kn Zakladi Ana Rukavina koja radi na proširenju Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Sudionici moraju poštivati nekoliko pravila. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji koji trče na osobnu odgovornost. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu, te vodu dužinom cijele staze. Mjerenje vremena je elektronsko uz korištenje čipova i službenog mjeritelja vremena tvrtke Stotinka.hr. Natjecatelji koji zaostaju  trče po desnoj strani staze, a brži trkači ih zaobilaze s lijeve strane.

Osim nezaboravnog iskustva kojeg će sudionici ponijeti s ovogodišnje utrke, ZADAR NIGHT RUN 2018. svima koji prođu kroz cilj će dodijeliti medalju, ali i poklone iznenađenja među A kojima i kupon s kojim se ostvaruje popust od 30% na Nike asortiman treninga i trčanja u Sport&Moda trgovinama i na www.sport-moda.hr.

Sve detalje o utrci možete pronaći na službenoj stranici SPORT&MODA NIGHT RUN 2018. https://zdnightrun.com i na Facebooku  https://www.facebook.com/Zadarnightrun/.

Dođi u Zadar i trči samo svoju trku! Vidimo se!