Ako je teretana vaš dnevni boravak i ako ste jedan od onih kojima ostali vježbači zavide na izdržljivosti i intenzitetu treninga, onda je Metcon Fyknit 3 stvorena baš za vas.

Ukratko, to je tenisica namijenjena svim onima koji rade s težinama i pohađaju intenzivne crossfit treninge.Nike Flyknit tehnologija razvila pune četiri godine.
Programeri, inženjeri i dizajneri radili su zajedno kako bi stvorili jednu od najizdržljivijih tenisica na tržištu s naglaskom na performanse, trajnost i udobnost.
Ako nikada niste pokušali trenirati u Flyknit tenisicama najbolje ih je opisati osjećajem „lak kao pero“. Brže se krećete, noge su lakše, a tenisice izvrsno prianjaju uz različite podloge.

Jedna od najistaknutijih razlika u odnosu na Nike Metcon Flyknit DSX 2 je dodatnim jastukom oko gležnja koji odlično stabilizira stopalo.
Nike Flyknit pređa u prednjem dijelu pružajući vrhunsku čvrstoću za uspone na užetu, dok pojačani sloj kože na prstima daje dodatnu izdržljivost.
Takvo pleteno gornjište također daje fleksibilnost i prozračnost.
Prianjanje je odlično bez obzira na smjer kojim se krećete. Nike Metcon je spreman za svaku fazu najzahtjevnijih vježbi. Snažna platforma osigurava stabilnost kod čučnjeva, skokova u dalj, dizanja težina ili sprinta.

Model je odličan za postizanje vrhunskih performansi tijekom treninga visokog intenziteta. Sintetički slojevi u područjima s visokim trošenjem kao što su nožni prst i bočna strana povećavaju trajnost. U dizajn i konstrukciju gornjeg dijela uložena je velika pažnja i dodani su neki sintetički slojevi koje prethodni modeli nisu imali.
Noge će vam cijelo vrijeme biti hladne bez obzira koliko se brzo budete kretali, a znoj sa stopala će brzo ispariti tako da će i vaše čarape ostati suhe i bez neugodnih mirisa.

Oblikovani savijeni žljebovi u prednjem dijelu stopala omogućuju prirodno kretanje stopala. Tehnologija Flywire integrira se u vezice na srednjem dijelu stopala radi dinamičnog prianjanja koje pomaže zadržati stopalo na mjestu bez ograničavanja prirodnog kretanja. Pošto je lagana, fleksibilna, prozračna i jedinstveno oblikovana za vaše atletsko stopalo, osjećat ćete se kao da trenirate u nekoj savršenoj čarapi, a ne u tenisici.
Bilo da trčite, dižete utege, trenirate boks, jogu, tenis ili košarku, ove tenisice će vam dati svu podršku i zaštitu koju trebate.

Dolaze u hrpi boja i različitim dizajnima za muškarce i žene pa ćete u njima izgledati sjajno i izvan teretane. U usporedbi s drugim tenisicama, ovaj je model malo skuplji, ali će garantirano trajati dulje od ostalih tenisica i izvući maksimum iz vaših treninga. Ukratko, ovo je par tenisica koje možete nositi u svim oblicima rekreacije!