Bez obzira jeste li novi u trčanju ili ste pravi profesionalac, najbitnija stvar za vas su tenisice.

U moru različitih modela i brendova, jedan se već godinama ističe svojim performansama. Nike Air Zoom Pegasus univerzalna je tenisica za trkače svih razina, od maratonaca, polumaratonaca, do povremenih rekreativaca. Ako tražite tenisicu koja je izdržljiva, pouzdana, a ne košta ko’ suho zlato, onda je ovo pravi izbor za vas.  Napredni trkači izuzetno će cijeniti tehnologiju uloženu u izradu ovog modela čija je neutralna platforma spuštena 10 mm.

Za razliku od ostalih Pegasus modela, ovaj jedini u sebi ima zračni jastuk i naziv Air Zoom. Osnovne karakteristike su: gumeni potplat tijekom cijele duljine, izdržljivi gornji dio i oblik koji se prilagođava svakom stopalu. Najveće promjene u odnosu na prethodni model uglavnom su u gornjem dijelu pete, gdje je postavljena glađa tkanina, te tanji jezik i  Flywire dodatci. Potplat izvrsno pirjanja svim vrstama podloge od otvorene ceste, trake za vježbanje i mokrih podloga.  Unutar potplata Pegasus 36 nalazi se “Premium Cushlon pjena” i “Zoom Air” u prednjem dijelu stopala i pete. Cushlon pjena sadrži gumene dodatke kako bi bila lagana i fleksibilna. Zoom Air zapravo je niskoprofilni zračni jastuk postavljen u cipelu kako bi joj smanjio težinu i pružio stopalu više zaštite. Vrlo je dobro napravljen, pa prilikom trčanja imate osjećaj hoda po mekšoj pjeni, a ne po zračnom jastuku.

Dizajn je poprilično jednostavan, a sa strane je utisnut Nikeov logotip. Nike Pegasus najprodavanija je tenisica za trčanje svih vremena i još uvijek ostaje jedna od najboljih tenisica za svakodnevno nošenje.  Nike Pegasus 36 dovoljno je udobna za trčanje na dugim udaljenostima pri sporom i umjerenom tempu, a zbog male težine u njima ćete razviti veću brzinu. Nike Pegasus 36 savršena je cipela za trkače koji traže svestrane cipele za trening. Osim dobri tenisica, trkačima je jako važna i ostala oprema.

Stoga si uz ovaj Nikeov model tenisica osigurajte i kvalitetne tajice, grudnjak s velikom podrškom, pamučnu majicu i sportsku vjetrovku koja će vam omogućiti slojevito odijevanje za vrijeme treninga. Modeli dolaze u različitim nijansama, od jarkih, do tamnijih kojih lako možete kombinirati na ostalu sportsku i casual odjeću. Uživajte u svakom koraku u novim Nike Air Zoom Pegasus 36 tenisicama.