adidas Gazelle, adidas tenisice, Gazelle, jesenska kolekcija, Kate Moss, Michael Jackson, moda, Oasis, tenisice

Bilo da ste inspirirani izgledom poznatih blogerica i influencerica, bilo da ste adidas Gazelle vidjele negdje u izlogu, razumijemo zašto ste se bacile u potragu za jednima iz kojih se ove jeseni nećete skidati. Odlučili smo vam olakšati s tri boje u kojima ćemo vas rado viđati po gradu. Vi za to vrijeme potražite nove krpice za novo godišnje doba koje ćete sa zadovoljstvom kombinirati na ovaj par obuće koji je više od obične tenisice. Gazela je, kao i većina ostalih adidas tenisica koje danas rado nosimo van i kombiniramo na slatke haljine, ležerne, poslovne i ozbiljne kombinacije, rođena u sportu. No, ubrzo se preselila na modne piste, koncertne dvorane, sale za sastanke i škole. Nose ih slavni diljem svijeta, a najviše su ih popularizirali članovi grupe Oasis, Kate Moss i Michael Jackson.

Gazella su ukratko promijenile dress code poslovnog svijeta.

Žene su taj tren dočekale s oduševljenjem, pa čak i muškarce u odijelima s gazellama na nogama smatraju više sexy i modno osviještenima, a sebe su lišile visokih i bolnih potpetica. Gazelle na našim nogama pravo su osvježenje i dašak kreativnosti koju pokazujemo kombinirajući ih na ono što imamo u ormarima. Nije potrebno napominjati kako su nosive na sve. Ne samo da su inspiracija nama koji ih svakodnevno nosimo, već i dizajnerima obuće diljem svijeta, koji su „T profil“ s gornjišta i kontrast bijelih pruga prenijeli i inačice ovog modela. Prvo što vam padne na pamet kad ugledate ovaj model je brušena koža. To su prve tenisice na svijetu koje su se počele od nje proizvoditi. Ove jeseni vračaju se na velika vrata i noge svih kojima je stalo do izgleda i koji prate svjetske trendove. Najpopularniji model iz 1991. doživjelo je minimalne preinake. Lagani potplat i brušena koža ostale su iste, samo im je sada poboljšana izdržljivost, pa će tenisice, kao i ljubav prema njima, trajati vječno.

Gazellice dolaze u širokom spektru boja, a izrazito su popularne one pastelnih i mint nijansi. Mi smo se odlučili za klasične crne s bijelim đonom i elegantnom reljefnom teksturom. Uz pletenu suknju ili traperice i košulju u njima ćete izgledati savršeno. Mekana antilopina koža utoplit će vaša stopala u jesenje prohladne dane, a vašem outfitu dati svjež i moderan izgled. Nismo mogli odoljeti ni potpuno sivima koje su prošarane zmijskim uzorkom i na nozi izgledaju moćno i efektno. Uz njih smo se odlučili za još jednu boju koja je uvijek u modi, a posebno ove sezone. Crvena je dobrodošla u kosi, na usnama, noktima, odjeći, ali pravi must have je na tenisicama. Stoga, ako se baš želite osigurati da budete primijećene crvene Gazelle su pravi izbor za vas! Odjenite svoju omiljenu haljinu, traperice, suknju ili hlače i uskočite u udobne Gazelle. Izađite u njima na ulicu i divite se svijetu koji vas okružuje, šetajte, budite super mama, uspješna poslovna žena, dobra prijateljica ili slatka rekreativka.

A ako ih još nemate, požurite po svoj par jer po Gazellama se jesen poznaje!