Iako smo još uvijek na plažama, u kupaćim kostimima i omiljenim natikačama, krajnje je vrijeme da se počnemo pripremati za sasvim drugačiji look. Naši godišnji odmori se polako bliže kraju i ponovno se vraćamo onim danima punim poslovnih obveza. Roditeljima kraj ljeta zadaje dodatne brige jer svoje školarce trebaju pripremiti za novu školsku godinu. Dok se djeca raduju i uzbuđeno iščekuju susret s prijateljima iz školskih klupa, roditelji s manje entuzijazma računaju i planiraju budžet kako bi što ekonomičnije obavili „školski“ shopping. Kao i prethodnih godina, Sport&Moda vam olakšava taj posao. Uz nas će povratak u školske klupe biti jednostavniji, kvalitetniji i prava uživancija. Uz odlične popuste i ponudu u svim našim trgovinama i na web shop-u, kupovina novih odjevnih komada u kojima će vaša djeca krenuti u nove školske pobjede bit će poput zabavne rekreacije za cijelu obitelj. Kod nas ćete pronaći sve što jednom školarcu treba. Izbor brendova i artikala je zavidan, a mi ćemo vam pomoći da izaberete samo najbolje i najkvalitetnije za vaše dijete.

Za početak, kakva bi to školska godina bila bez ruksaka? Bez obzira da li je vaše dijete u osnovnoj ili srednjoj školi, kod nas ćete pronaći baš ono što želi jer imamo sve trendovske ruksake na jednom mjestu. Ne samo da su lijepi i praktični, oni su i udobni i anatomski prilagođeni leđima djeteta, pa će ga sa zadovoljstvom nositi. Ruksak je, vjerovali ili ne, zaštitni znak svakog školarca, ali i nešto s čime vaše dijete provodi najviše vremena. Stoga morate paziti na kvalitetu, izdržljivost i anatomske performanse koje ima kako bi držanje ali i cjelokupno zdravlje vašeg školarca ostalo pravilno. Nećemo vam davati savjete o dizajnu jer su svi ruksaci u ponudi divni, ali vam moramo ukazati na što trebate obratiti pažnju prilikom kupovine ovog artikla. Jako je bitno da ruksak bude dobre veličine, odnosno da odgovara visini i dobi djeteta. Kupovinom prevelikog ili premalenog ruksaka riskirate da vaše dijete dobije skoliozu i svakodnevne bolove u leđima i ramenima. Gledajte da ruksak ima čvrste okvire, podstavu koja će pojačati leđni dio, podesive naramenice i hrpu pretinaca u koje ćete moći rasporediti težinu. Naučite svoje dijete vježbu koju će svakodnevno ponavljati sve do kraja svog školovanja – pokažite mu kako se ispravno podiže školska torba.  To se radi ispruženih  leđa i nogu savijenih u koljenu, dok prilikom nošenja torba mora biti iznad djetetovog struka, a ne opušteno visjeti u razini djetetovih kukova. Ako se dijete naginje prema naprijed dok nosi torbu na leđima, velika je vjerojatnost da je ne nosi ispravno, kao što je i velika vjerojatnost da će si narušiti zdravlje noseći torbu samo na jednom ramenu.

Sada kada smo obavili kupovinu ruksaka možemo prijeći na ostatak outfita. Svi se prvih dana u školi volimo pojaviti u novim krpicama. Preplanuli i još uvijek ljetno zaigrani đaci  će još ljepše izgledati u udobnim pamučnim majicama, trenirkama, tajicama ili sportskim hlačicama koje će se naći u sportskim torbama za sat tjelesne i zdravstvene kulture. Prve kapi jeseni i malo hladnije dane idealno je provesti u udobnim hoodie majicama i soft shell jaknama, pa požurite provjeriti našu ponudu i osigurati vašem školarcu idealnu kombinaciju za prohladne dane koji stižu. Tenisice i općenito obuća, su uz školsku torbu, najbitnije za vaše dijete. Tenisice s potpisom vaših omiljenih sportskih brendova stigle su na naše police, a vaš đak samo treba odabrati one koje mu se najviše sviđaju. Na vama je da dobro pripazite da li tenisica odgovara stopalu vašeg djeteta i je li udobna jer krivi izbor tenisice, baš kao i školskog ruksaka može ozbiljno ugroziti zdravlje vašeg djeteta. Osim navedenih artikala, Sport&Moda nudi još pregršt dodatak i odjevnih predmeta koji će vašeg školarca učiniti sretnim i trendy od glave do pete. Pretvorite rujanske muke u slatke brige i posjetite najbližu Sport&Moda trgovinu ili web shop.

Iako se školsko zvono neće oglasiti još neko vrijeme, zvono za školski shopping polako se čuje! Vidimo se u još jednom Back2School by Sport&Moda shoppingu!

*Popusti se ne zbrajaju s drugim akcijama!