adidas ,nova kolekcija , sport ,Stella MacCartney , trčanje,Ultra boost, 4she

Adidas & Stella McCartney prvi vjesnici proljeća

Zgrabite svoj par ‘uncaged’ Ultra boost tenisica 

 

Bliži se proljeće, a s njim i novi trendovi. Zimske oklope mijenjamo šarenom i energičnom odjećom. Obožavatelji svega što izađe iz Adidasove radionice napokon su dočekali svoje proljetno ruho. Da! Dobro ste čuli! Adidas je za nadolazeću proljetnu sezonu lansirao najnoviju kolekciju s potpisom svjetske modne dizajnerice Stelle McCartney i možete je kupiti u zadarskoj 4She trgovini.  

Naime, posljednjih trinaest godina britanska kreatorica vrlo uspješno surađuje s tom najvećom europskom i drugom po veličini svjetskom tvornicom sportske opreme, pa je i ove godine taj provjereni sportsko – modni poslovni dvojac iznjedrio pravu proljetnu kolekciju. Riječ je o kolorističnoj lepezi Adidasovih odjevnih predmeta linije Run za vanjsko i dvoransko vježbanje. Kolekciju odlikuju udobni, inovativni, kvalitetni i tehnološki napredni ‘zdravi’ materijali te moderan i, prije svega, sofisticiran dizajn tajica, šorceva, jakni i majica. Upravo su inovativnost i profinjenost zaštitni znakovi kolekcija koje iz sezonu u sezonu osmišljava i unaprjeđuje slavna britanska dizajnerica. Nije ni čudo što se toliko pozornosti pridaje izgledu i kvaliteti sportske opreme, s obzirom na to da su rekreativno trčanje i treninzi odavno postali neizostavni dio života zaposlene populacije. Stoga je onima, koji paze na svoj outfit i u slobodno vrijeme, itekako važno da se u svom modnom odabiru osjećaju udobno, ali i moderno. Iako je Adidasova proljetna kolekcija u nijansama vedrih boja, kolorit vizualno nije nametljiv i upotpunjuje izrazito jednostavne krojeve odjevnih predmeta s neizostavnim Adidasovim logom.

Uz tri paralelne crte koje čine Adidasov logo tenisice su prvi od zaštitnih znakova branda. Zato se i britanska dizajnerica u potpunosti posvetila dizajnu tog najvažnijeg predmeta sportske opreme. Tako je već poznatu proljetnu liniju tenisica Ultra boost upotpunila i najnovijim modelima, bez vezica, a izrađenima od izrazito laganog i čvrstog materijala. Pečat novoj kolekciji Ultra boost tenisica daju jezičci na peti kao i na prednjem dijelu gornjišta. Tenisice su izrađene u tri boje: žutoj, bijeloj i crnoj, i pravi su primjer sportske elegancije.  Uostalom, nije li odavno athleisure dio lifestylea, ne samo trendsetera, nego i ‘običnih’ sljedbenika udobnog odjevnog stila. Ultra boost tenisice nosive su u svim prilikama, bilo da nakon posla uskačete u trenirku ili tajice i krećete odraditi obavezni rekreativni trening ili ćete s društvom na antistres piće za kraj radnog dana. Adidasova proljetna kolekcija nalazi se na policama zadarske trgovine 4She.  Što čekate? Nemojte reći da Vas nismo upozorili😊