adiletta, converse, Hollywood, legends čarape, moda, nike, NK AF-1 TOTE, poklon za valentinovo, Valentinovo, valentinovo 2019

Htjeli mi to priznati ili ne, od valentinovskog poklona imamo najveća očekivanja. Naravno da ne mislimo kako poklon treba biti skup i luksuzan, nego kako treba pokazati koliko nas naš partner zapravo poznaje i ono najvažnije – koliko mu je stalo. Ruže i čokolade su odličan, ali univerzalan poklon, pa ćemo vam pokušati pomoći kako da nadvladate poklone „bez duše“ i svojoj voljenoj osobi pokažete koliko je uistinu volite.

Sportaši i rekreativci su po prirodi jako praktični, stoga nećete pogriješiti ako im poklonite neku stvar koju koriste svakodnevno iako vama i ne izgleda toliko romantično. Primjerice, boca za vodu ili zdrave napitke. Svakoj osobi koja se znoji vježbajući ta je boca najbolji prijatelj i čuvar njihove hidratacije, pa s njom nikako ne možete pogriješiti, kao ni sa slatkim ukosnicama, praktičnim buffovima, znojnicima ili trakama za kosu. Ako se odlučite kupiti neki od takvih dodataka, pokušajte barem bojom ili dezenom ugoditi partneru. Ako vaš partner obožava Aerosmith, zašto ga ne iznenaditi s pločom, ili snimanjem svih albuma koje može slušati dok trči u popularnim Legends čarapama s njihovim printom  Ili je vaša aktivna partnerica veliki filmofil kojoj ćete pripremiti romantično gledanje nekog sportskog filmskog spektakla uz zdrave grickalice i Hollywood print na Legends čarapama .

Žene su lude za cipelama i torbama, ali zašto ne kupiti sportsku torbu za teretanu kao što je NK AF-1 TOTE unisex torba koji ćete moći i dijeliti. Ako pak mislite da dijeljenje neće biti moguće, onda joj kupite predivnu Nikeovu torbu u top boji godine – ljubičastoj! U torbu svakako stavite i nešto personalizirano, nešto što ćete izraditi sami, privjesak, zajedničku fotografiju, pjesmicu koju ste sami napisali ili slatkog plišanca. Donje rublje je uvijek dobrodošlo, posebice u danima kada se slavi ljubav. I sportsko donje rublje može biti itekako sexy, posebice sportski grudnjaci. Iz bogatog asortimana bez problema ćete pronaći onaj pravi u kojem će se vaša polovica osjećati sigurno, privlačno i lako pokretljivo. Muškarca rekreativca oduševit će termo bokserice i sportske čarape. Kad smo kod zavodljivog izgleda i isticanja linije, tajice su pun pogodak koji će oduševiti oboje. Razmislite o adidas Performance, puminim ili efektnim tajicama. Znamo kako muškarci malo manje nose tajice, ali na svojim boljim polovicama ih uvijek rado vide, stoga dame drage, njima za ljubav, nosite tajice koje će vam pokloniti.

Muškarci naprosto obožavaju udobne pamuče trenirke. Da mogu, u njima bi vjerojatno odlazili na svadbe i na posao, stoga ćete ih najviše obradovati jednim takvim komadom. Iskustvo je pokazalo da one crne ili sive boje najviše prevladavaju u njihovim ormarima, pa ih malo ohrabrite i razbijte monotoniju nekim camo ili višebojnim uzorkom. Slično je i sa hudicama, nikad ih dosta, pa će ga jedna klasična converse majica s kapuljačom ili ultra moderna nikeova  s maskirnim uzorkom silno obradovati.

Osobi kojoj trenira uistinu možete pokloniti još štošta, od majica za trening i trčanje, tenisica, šilterica, pametnih satova koji će im biti odličan partner tijekom treninga, sportskih sunčanih naočala do nekog adrenalinskog izleta ili skoka padobranom. Iako smo daleko od ljeta, zašto ne biste sa svojom boljom polovicom otišli u toplije krajeve ili barem na romantični wellness vikend i brčkanje u bazenima. Tamo će vam sigurno trebati i nove sportske natikače poput vječnih adiletta

Najvažnije pravilo svake kupovine nije cijena, već da bude od srca! Sretno Valentinovo!