Lady Aiko, reebok, reebok x aiko hero rebel, sport, sportska oprema, vježbanje

Lady Aiko pravo je osvježenje na sportskoj sceni. Ne, nije riječ o nikakvoj sportašici, već o japanskoj uličnoj umjetnici, koja je ulice Japana i New Yorka gdje danas živi i djeluje, nakratko zamijenila svijetom sporta. U taj je svijet ušla na nekonvencionalan, ali najkreativniji mogući način, oslikavajući naše omiljene sportske krpice svojim djelima. Zahvaljujući njoj, sada možemo vježbati odjeveni u prava umjetnička djela.

Lady Aiko inspiraciju pronalazi u ljubavi, pa je tu ljubav precrtala i na tajice, grudnjake, majice i ostalu sportsku odjeću kojoj, uz njen potpis i poseban touch, nećemo moći odoljeti. Ukratko, ljubiteljice sportske opreme će u njenoj dizajniranoj odjeći izgledati urbano i chic jer Lady Aiko uspješno koketira s nekoliko stilova: od apstrakcije, preko pop arta, do ulične grafiterske umjetnosti. Stoga ćete se u svojim krpicama osjećati jako cool i posebno. Mnogi se svjetski lideri u proizvodnji sportske opreme i odjeće doslovno bore za suradnju s ovom nesvakidašnjom umjetnicom, a ona se ovoga puta, na radost poklonika ovoga branda, odlučila za suradnju s Reebokom. Kolekcija je uistinu posebna, pa se svaki komad odjeće može promatrati kao malo umjetničko djelo.

Izdvojit ćemo neke artikle koji nam se posebno sviđaju. Krenimo s REEBOK X AIKO T-SHIRT kojeg je umjetnica oslikala grafitom i boldanim natpisom Don’t you. Moderan dizajn čini ovu bijelu majicu nosivom na razne odjevne predmete od jeansa do sportskih tajica, hlačica i trenirki. Majica je jako udobna i lagana za nošenje. Napravljena je od organskog pamuka što je čini dodatno prozračnom i ugodnom. Model ne prijanja uz tijelo, pa ćete se osjećati komotno. Sličan print nalazi se i na REEBOK X AIKO HERO REBEL  sportskom grudnjaku, ali za razliku od majice na kojoj je print otisnut samo s prednje strane, ovdje se radi o all over printu, pa u ovom grudnjaku sigurno nećete biti nezamijećeni.

Speedwick tehnologija i otporna tkanina čine ga idealnim partnerom za vježbanje. On neće upijati znoj niti vas žuljati prilikom vježbanja, već će vam omogućiti svu potrebnu potporu u području grudi i leđa, a pri tome vam dati potpunu slobodu pokreta. Ovu majicu i grudnjak možete odlično kombinirati i kompletirati s REEBOK X AIKO tajicama na kojima se isti print nalazi s prednje i stražnje strane, dok su bočne strane crne boje prošarane rebrastim prugama preko kojih koža dodatno diše. Bilo da ćete ove tajice nositi u teretani ili prilikom šetnje gradom, osjećat ćete se svježe i posebno jer ćete na sebi nositi pravo malo umjetničko djelo koje će vas izdvajati u moru sportske odjeće koja na spram ove kolekcije izgleda jednolično i monotono. Ovom kolekcijom ćete dodatno istaknuti i svoju figuru, ali i pokazati koliko vježbanje može biti zabavno i inspirativno, jer gdje god da se pojavite u nekom od ovih proizvoda izazvat ćete samo WOW efekt! Budite posebni, budite posebni, pokažite kreativnu stranu sporta uz Reebok&Aiko!