fitness, kvaliteta, Lux, najbolje tenisice, reebok, Reebook lux, sportska oprema, tenisice, trčanje, UFC

Najnovija kolekcija Reebok sportske opreme i tenisica spoj je tehnološki naprednih materijala, modernog dizajna i brenda s porukom.  

Filozofija Reeboka ogleda se u čvrstom vjerovanju da je vježbanje način života i da nema toga što ne možemo svladati. Sportska oprema koju lansira taj brend iz sezone u sezonu prati trendove, ali i potrebe onih koji se rekreativno ili profesionalno bave sportom.

Tako je najnovija kolekcija američke sportske marke ‘pokrila’ je sve sportove i vrste treninga pa je tako Reebok sveprisutan kad je u pitanju oprema za trčanje, hodanje, vježbanje u teretani, yogu, pilates, cross fit te za borilačke vještine. A o tome svjedoči i sklopljena suradnja s UFC-om, čime je Reebok postao ekskluzivni partner najveće organizacije mješovitih borilačkih sportova.

U čemu je tajna Reebokovih trenirki, majica, tajica, šorceva, tenisica? U mnogočemu. Najprije, kvaliteta, izdržljivost i funkcionalnost elastičnog materijala s laserski bočno rezanim šavovima jamstvo su da se u ‘borilačkoj areni’ UFC borac mora jedino brinuti o svom meču i nastupu. Opremu s opcijom personalizacije, odlikuje prozračnost, a zbog speedwick tehnologije, regulira se vlaga, odjeća je lagana, prianja uz tijelo i osoba se osjeća kao da nema ničeg na sebi, što je izuzetno važno kod intenzivnijeg znojenja i fizičkog kontakta sa suparnikom ili suigračem u timskim sportovima.

S druge strane, pored izdržljive opreme, Reebok nije zanemario i dizajn. Tako je sklopljena suradnja i poznatom britanskom dizajnericom Victorijom Beckham kako bi osmislila urbanu i dizajnersku sportsku opremu i tenisice za žene koje vole trenirati, raditi na sebi i svome tijelu, ali isto tako žele izgledati moderno i lijepo, bez obzira što idu na trening. Međutim, budući da su već godina modni must have street stylea upravo tenisice, hoodice i tajice, Reebok je prigrlio trendove i oslušnuo potrebe svojih sljedbenika.

Ništa manje nije zanimljiva ni Lux serija tajica koju je Reebok lansirao u suradnji s američkom grafiterkom Elle, ali i za muške sportske odjevne predmete angažirao je i druge grafitere.

Tako da će i najveći ljenjivci, s Reebok sportskom opremom i tenisicama, poželjeti vježbati.