grudnjak, nike, Nike Motion Adapt Bra, sport, Sportski grudnjak, trčanje, trening

Sportski grudnjak za sve sportove!

Kada je riječ o sportskoj odjeći mogli bismo reći kako često prioritet dajemo tenisicama, trenirkama i majicama, a zaboravljamo jednako važnog partnera za vježbu – svoj grudnjak. On ima nekoliko važnih uloga tijekom treninga. Osim što grudi drži uz tijelo i pruža im potporu, treba im omogućiti slobodu i udobnost  pokreta, ali i disanje kože. Jeste li znali da većina žena tijekom života odabire pogrešnu veličinu i model grudnjaka, bilo da je riječ o sportskim ili grudnjacima „za svaki dan“? A jeste li znali da je Nike uspio doskočiti i tom problemu, barem što se sportskog grudnjaka tiče.

Nike Motion Adapt Bra sinonim je za revoluciju ovog odjevnog predmeta. Naime, to je prvi sportski grudnjak ikad koji se prilagođava svakoj vrsti treninga! Da, dobro ste čuli! Bilo da volite jogu, tenis ili trčanje, Motion adapt grudnjak odgovara svemu, ukratko, on je hiperadaptivan! Namijenjen je svim vrstama treninga, od fitnes treninga do treninga jakog intenziteta, a upravo se kod ovih drugih vidi sva njegova genijalnost! Daje vam najveću moguću potporu, a kompresija na grudima mijenja se ovisno o intenzitetu vježbanja. Ovaj grudnjak osluškuje vaše tijelo i kreće se zajedno s vama. Na prvi pogled to nikada ne biste rekli, jer izgleda kao osnovni sportski grudnjak, a zapravo u sebi krije revolucionarnu tehnologiju. Unutrašnjost je napravljena od posebnog pjenastog polimernog hibrida koji se opušta kada tijelo miruje, dok za vrijeme akcije pruža najveću potporu koju možete zamisliti. Materijal je mekan i izrazito fleksibilan.

Primjerice, ako smanjite brzinu kretanja materijal će se opustiti, pa bi najjednostavnije, „ponašanje“ grudnjaka mogli usporediti s načinom rada sigurnosnog pojasa. Prati konture vašeg tijela, pokret, brzinu i u ničemu vas ne sputava. Što se disanja kože oko područja grudnog koša tiče, strateški pozicionirana mrežica i perforacije osiguravaju osjećaj prozračnosti, a DRI-FIT materijal propušta znoj i brzo se suši. Visoko obrađeni sintetički materijali upijaju znoj, ali istovremeno ubrzavaju proces njegovog isparavanja pri čemu se na koži ne zadržava vlaga. Ovaj sportski grudnjak nećete trebati namještati tijekom vježbanja, jer osim što se on namjesti po vama ima i posebne šavove koji ne iritiraju i koži su ugodni. Što se samog dizajna tiče jako je moderan, pa Nike Motion Adapt grudnjak možete nositi i kao sportsko donje rublje, ali i kao gornji dio, tj. top. Proljetna kolekcija ovog modela dolazi u 15 stilova, pa će svaka rekreativka ili profesionalna sportašica pronaći barem jedan za sebe!  Ovaj model grudnjaka kruna je dugogodišnjih biomehaničkih ispitivanja, dizajniranja i razvoja Nikeovih stručnjaka i svakako bi trebao postati „must have“ komad odjeće svakog ženskog ormara!