Air Max, nike, Nike Air Max 90, Nike Air Max 90 Chenille Swoosh Red, Nike Air Max 90 Leather, Nike Premium Air Max 1, novi modeli tenisica, tenisice, udobnost

Puno puta smo spominjali Nike Air Max tenisice i to svaki put po dobrom. A kako i ne bi kada su one jedne od najpopularnijih i najkvalitetnijih tenisica u ljudskoj povijesti. Toliko su poznate da se u svijetu slavi i njihov dan. Ovoga puta ćemo se posvetiti legendarnim i bezvremenskim Nike Air Max 90, čije ćemo najnovije modele s užitkom nositi i ove jeseni.

Baš kao što brojka u nazivu modela kaže, nastale su 1990. godine kao poboljšana verzija originalnih Air Max 1. Odmah po nastanku bile su „opremljene“ većim volumenom i vidljivom zračnom jedinicu, presvučene kožom i mrežastim gornjim dijelom za udobnost i podršku. Takve su ostale i do danas: izdržljive, nosive i udobne.

Dolaze u različitim stilovima za muškarce, žene i djecu i sigurni smo da ćemo se sretati u njima i ovu godinu. Pred nama je vrijeme jesenjeg shoppinga pa je svaki savjet o dobroj i kvalitetnoj tenisici zlata vrijedan. Nadamo se da ćete poslušati neki od naših i u svoje košarice sretno staviti neke od modela koje ćemo vam predstaviti. Bez obzira da li ste poklonik sportskog ili fancy looka, možete biti sigurni da ćete u širokoj paleti modela i boja pronaći idealan par za sebe.

Krenimo s damama koje će se na prvi pogled zaljubiti u Nike Air Max 90 Chenille Swoosh Red. Ovaj par je prava lekcija iz color blockinga gdje su savršeno uparene crvena, tamno crvena, bež (boja šljunka), modra i smeđa boja. Tenisice izgledaju kao da su se u naše izloge vratile lude 70-e. Ova retro inspiracija bit će pravi jesenji hit kojeg ćemo s užitkom kombinirati na preslatke kaputiće i džemperiće. Uz gore navedene boje dodatni vintage štih daje i zlatna boja na jeziku i peti.

O kvaliteti i udobnosti ne trebamo previše govoriti. Model postoji i u verziji za muškarce, pa ako tražite tenisicu koja će modno obilježiti vašu godinu slobodno možete završiti potragu. Chenille Swoosh su ono što vam treba! Dame koje preferiraju crnu kao baznu boju svog odjevnog stila, oduševit će se Nike Premium Air Max 1 kožnim modelom. Crna koža oduvijek je efektna i elegantna, a kada dolazi u obliku legendarnih Air Maxica efekt je još i veći. Za ovim modelom već vlada pomama pa si brzo osigurajte jedan. Tehničke karakteristike su kako i uvijek besprijekorne: izdržljivi đon sa zračnim jastučićem, kombinacija laganih i izdržljivih materijala kao što su microsuede, duromesh i koža osiguravaju lagani korak i maksimalnu udobnost. Klasičan dizajn i legendarna Air Max amortizacija čine ovaj model savršeno nosiv u svim prigodama i vremenskim uvjetima. Čini se kako crna boja nikada neće izaći ni iz muške mode, a to potvrđuje i još jedan model, Nike Air Max 90 Leather koja se pokazala ne samo udobnom i lijepom, već i idealnom tenisicom za trčanje. Razumjet ćemo ako je budete nosili i na posao i u klubove. Klasični dizajn i boja ovog modela izbrisali su sve granice koje se nekoj tenisici mogu postaviti. U više od 30 godina postojanja Air Maxica izašlo je nebrojeno modela i ruku na srce, ovo su tenisice kojima ne treba reklama. One su reklama same po sebi. Već ste ih imali, neke od modela još čuvate, a s veseljem iščekujete one koje tek dolaze. Zato, stare Air Maxice na noge i pravac po svoje nove ljubimice.