Mario Vu, nike, Nike City Ready, Nike City Ready Motion Adapt bra, Side – zip, tajice, tenisice, ženska kolekcija, ženska odjeća, Zoom Pegasus Turbo XX

Drage naše dame, ljubiteljice odličnih i trendy komada ova jesen je samo vaša! Kao i uvijek, Nike je ponovno ispunio svoje obećanje i oduševio novom Nike City Ready ženskom kolekcijom!

Već se nekoliko mjeseci šuškalo o tome i pokušavalo doznati u čemu ćemo vježbati i ogledavati se u izlozima ove jeseni, a sada je to napokon svima jasno! Riječ je o devet kreativnih, inovativnih i dizajnerski predivnih modela koji će svakoj ženi pružiti osjećaj sigurnosti i modne osviještenosti pri svakom koraku. Dizajnerski tim, na čelu Mariom Vu-om predstavlja vam devet komada neke inovativnije budućnosti iz svijeta sportske ženske odjeće i opreme.  Kolekcija donosi grudnjake, torbe, odjeću i obuću koja će ubrzo zavladati našim ulicama. Nike City Ready Motion Adapt bra je izvrstan primjer njihovog obećanja koji je novom tehnologijom ovaj komad odjeće uspio u potpunosti prilagoditi svakom našem pokretu bez ugrožavanja izvedbe prilikom vježbanja zadržavajući potpun komfor. U njemu ćete cijeli trening zadržati osjećaj suhoće i sigurnosti.

Posebnu su nam pažnju u City kolekciji privukle Side – zip sportske hlače visokog struka. Osim što su nosive u svim prilikama, u njima će vaša silueta izgledati besprijekorno. Visoki struk će vas dodatno vizualno suziti i izdužiti, a sa šest praktičnih zatvarača možete regulirati koliko ćete otkriti noge i dodatno se ventilirati. Visoki remen osigurava pokrivenost i osjećaj potpore, a suženi gležnjevi i moderni džepovi laskav izgled. Više volite tajice? Onda su tajice iz City kolekcije sve ono o čemu ste sanjali. Ultra moderne, ultra funkcionalne i ultra sexy. Ako tome dodate i Zoom Pegasus Turbo XX tenisice, bit ćete ultimativna vladarica stila. Na prvi pogled ovaj par tenisica izgleda kao da je stigao iz neke daleke budućnosti, a takve su i njegove performanse, potpuno nove i neobjašnjive našim dosadašnjim iskustvima. Vaše će stopalo uroniti u neku drugu dimenziju. Nike ZoomX pjena pruža dosad najveći povrat energije, te uz prozirno i reflektirajuće gornjište izgledaju potpuno futuristički.  U njima ćete trčati lagano i brzo, a pjena stavljena cijelom dužinom poboljšat će prianjanje za podlogu. Oslonac za petu pruža dodatnu zaštitu Ahilovoj tetivi. Reflektirajući zaštitni znak Swoosh dizajniran je preko jezika i savršeno se uklapa u vaš look iz budućnosti. Odličan komad iz kojeg nećete izlaziti je i stilizirani body u crnoj i bijeloj boji za bočnim izrezima i onima na ramenima koji daju dodatni seksepil i otkrivaju dijelove vaše kože ili grudnjaka. Rastezljiva piqué tkanina daje mu udobnost i dodatno zatezanje u području trbuha. Ukratko, cijela kolekcija slavi i naglašava ljepotu ženskog tijela.

Za malo hladnije dane tu je i jakna inspirirana vintage ski jaknom, koja je istovremeno lagana i otporna na zimske uvjete pa će vam pružati zaštitu i toplinu u svako doba. Jakna dolazi u dvije boje, efektnoj crnoj i trendy ružičastoj, duga je do struka, ima kapuljaču i predimenzionirane džepove. Izvrsno se kombinira sa svim basic i sportskim stvarima iz ormara i u njoj ćete izgledati i osjećati se sjajno. U kolekciji su još i dvije vrste majica kratkih rukava i s naramenicama u kojima će svaka vaša vježba izgledati još ljepše. Znamo, nije se lako odlučiti za samo jedan proizvod, ali što god da kupite nećete pogriješiti.

U ovoj kolekciji osjećat ćete se spremnom na sve, bilo da je nosite na posao, u teretanu ili po prirodi. Uživajte u osjećaju potpune spremnosti! Uživajte u dizajnu iz budućnosti!