Air Huarache, Air Max 1, Broken heart kolekcija, nike, Nike Air Force 1 Low, tenisice, Valentinovo, Valentinovo 2018, žene

Nike ima velike planove za Valentinovo 2018., baš kao i vi. Nakon božićnog poklona koji je oduševio vašu bolju polovicu, oduševljenje treba ostati na razini.

Ali kako? Oko vas sami klišeji i već je to dobila stvari! Stvar je još teža ako želite osvojiti nekoga kome je srce slomljeno i puno razočaranja.
Ne brinite, u novoj Broken heart kolekciji vaša će odabranica gorke uspomene prehodat preslatkim tenisicama i spremno ušetati u novu ljubavnu priču.

Poznato je koliko smo zaljubljeni u Nike klasike, a kad ih vidimo u posebnom valentinovskom izdanju osjećaji postaju fatalni. Jednostavno ih moramo imati!

Ovogodišnja valentinovska izdanja za žene dolaze u četiri modela: Air Max 1, Vandal High,  Supreme Blazer Low  i Air Huarache Run Ultra. Modeli su tematski prilagođeni ljubavi, ukrašeni srcima, amorovim strijelama i dolaze u šest boja.

Ipak, mi smo za vas odabrali onaj u kojeg smo se i sami zaljubili i to preko ušiju.
On se nalazi unutar duplog pakiranja, odnosno paketa za sve one „slomljenog srca“. Riječ je o Nike Air Force 1 Low, kultnoj košarkaškoj tenisici iz 1982. koja uz Nike Blazer Low dolazi u tom zajedničkom pakiranju za žene.

Oba modela imaju potpuno bijele gumene baze, dok je ostatak tenisica od bijele kože.
Na vezici svake od tenisica nanizana su tri ukrasna crveno bijela plastična srca i oznaka modela. Na pete oba para ušivene su polovice slomljenog srca koje se mogu sastaviti sa samo odgovarajućim parom tenisice na kojoj se nalazi druga polovica ušivenog crno-bijelog prugastog srca. Prugice i neizostavni crveni Nike logo nalaze se i na vanjskim stranama jezika.

Svi obožavatelji modela koji su jednom imali slomljeno srce, ali još uvijek vjeruju u ljubav, sigurno će već 10. veljače, kada će modeli biti pušteni u prodaju, osigurati svoj par.

Fora je biti zaljubljen, ali još je veća fora priznati poraz u ljubavi – zar ne?
Tako je Nike kao i u sve ostale proizvode ovom kolekcijom želio slaviti pobjedu – hrabre, snažne, žene slomljenog srca, koja se ne srami pokazati da je bila ranjena, ali da je spremna krenuti dalje.

Slomljeno srce na peti Nike Air Force 1 Low-a ne simbolizira slabost, već osobu koja još uvijek traži svoju drugu, izgubljenu polovicu. Nike Air Force 1 Low idealan je poklon za svaku neovisnu i hrabru ženu, bilo da je riječ o vašoj djevojci s kojom ste u sretnoj vezi,  prijateljici koja solira ili djevojci slomljenog srca koju želite osvojiti.

Možda ste upravo vi ta druga polovica srca kojeg je Pepeljuga izgubila i savršeno joj pristajete kao i Nike Air Force 1 Low.