Kiss Air Kiss Air, majice ,moda,nike, Nike Kiss Air Crew, Swoosh majice

Swoosh majice pružaju udobnost i lakoću kretanja u svakoj prilici. U njima možete, kako sama riječ swoosh kaže, jurišati, ali istodobno i uživati u udobnosti svog doma.

Ovoga puta Nike je za svoje kupce pripremio sasvim drugačiju liniju – liniju sa stavom! Sve je počelo za vrijeme kampanje „Kiss my Airs“ koja je najavljivala prošlogodišnji Nike Air Day! Navedeni slogan uzdrmao je marketinšku, ali i kulturološku scenu.

Pravo mišljenje o njemu pokazali su oni Nike-u najbitniji – kupci, koji su pohrlili i razgrabili sve što se našlo u asortimanu ove kolekcije: od tapeta za ulazna vrata do privjesaka za ključeve!

Nike fanovi su zaključili kako nošenje majice s ovim natpisom odaje počast svim Nike Air proizvodima koji su ikada postojali.
Počast odnedavno odajemo i prilikom Nike Air Day-a od kojeg nas dijeli nešto više od dva mjeseca.

Uzbuđenje raste, kao i naša „glad“ za novim, poboljšanim retro modelima koji će izaći iz tvornice kralja sportske industrije. Zašto ga ne proslaviti u njegovom stilu?

Zapaženo, odlično odjeveno i sa stavom! Sigurni smo da imate barem jedan par kultnih Nike Air Max 90 ili Nike Air Force 1. Ako nemate, znamo i da ćete ubrzo poludjeti za njima jer ono što Nike sprema za ovogodišnji Nike Air Day je uistinu oduzima dah.

Dakle, Airmaxice na noge, a na sebe jednu od Nike Kiss Air Crew majica i svima pokažite Nike duh. To je duh koji igra fer i sportski, koji se ne boji poraza, a svaku pobjedu doživljava kao poticaj za novu, slobodan je i ne boji se reći ono što misli. Nike je svoj slogan Kiss my Airs, baš kao i kultni Just do it, već upisao u povijest i filozofijom koju proniče istakao se u moru brendova koji nam također preko svojih proizvoda žele nešto poručiti.

Air Max je postao više od tenisice, to je cijeli pokret i stil života koji je napravljen za ljude koji znaju što žele. Za one koji vole pobjeđivati, koji su nekonvencionalni, ali i buntovni prema svemu što sputava slobodu. Dakle Kiss Air nije obična pamučna majica u kojoj ćete se udobno osjećati i lijepo izgledati. Dio je basic kolekcije koja progovara o osnovnom pravu svakog od nas: slobodi govora i mišljenja. Linija je moderna, izrađena od 100% pamuka, s podebljanim i prilagodljivim vratnim rubom.

Modeli su dostupni u crnoj i bijeloj boji, dok su na natpisu s prednje strane aplicirane crvene usne koje dodatno osnažuju poruku. Majice su dostupne u XS, S, M i L veličini. Pojurite po svoj primjerak! Budite bez dlake na majici😊