faktor zaštite, Kapa šilterica, ljetne vručine, nike, nike Aerobill, Nike Pro Futura, Nike Sportswear Heritage 86, Nike Visor, odjeća, šilterica, visoke temperature

Zaštitite se od sunca i budite u trendu

Temperature vrtoglavo rastu, sunce nemilo prži i sve je opasnije ne samo za kožu. Izloženost visokim temperaturama može izazvati mnoštvo nuspojava, između ostalog i vrtoglavice, mučnine i sunčanicu. Jaka sunčeva svjetlost šteti i našim očima, pa uz naočale moramo imati i dodatni accessories kako bi ih zaštitili. Nekim su to suncobrani, kišobrani, a nekima kape. Kapa je višefunkcionalan modni dodatak, koji osim što podiže modnu kombinaciju, zimi čuva glavu od hladnoće, a ljeti od visokih temperatura i sunca. Dakle, došlo je vrijeme da nabavite novu šiltericu, najpopularniji proizvod među kapama koja je pravi must ove sezone! Kape dolaze u različitim vrstama, bojama i oblicima i svatko može izabrati neku po svom guštu. Već ste se oboružali kremama sa zaštitnim faktorom, kupili ste novi bikini, ručnik, torbu za plažu, udobnu sportsku haljinu i Adilette natikače? Još vam samo treba kapa šilterica! Ne brinite! Imamo nekoliko modela kojima nećete moći odoljeti!

Unisex šilterica Nike Sportswear Heritage 86 klasičnog je dizajna, s metalnim Swoosh logotipom na prednjoj strani, podijeljena na šest ploča dizajniranih da eliminiraju znoj.  Podesivi stražnji zatvarač omogućava prilagodljiv stil, pa kapa idealno sjeda na svaku glavu koju će Dri-Fit tehnologija držati suhom, ali i udobnom. Rupice na ovoj 100% poliesterskoj kapi poboljšavaju prozračivanje. Kapa dolazi u više boja i nosiva je na sve sportske i casual kombinacije. U crnoj i bijeloj boji dolazi još jedan klasičan unisex model šilterice, NIKE Aerobill H86 Air Max, lagane i udobne konstrukcije od materijala koji odbijaju znoj i omogućavaju vašoj glavi da na visokim vrućinama ne prokuha! Logotip Air Max je izvezen na prednjoj strani, pa ćete biti u trendu brendiranih natpisa na odjeći koji su ove sezone ultimativni trend. Ako više volite komotnije i over size šilterice, onda je model Nike Futura True 2, idealan izbor za vas. Dok je ovaj model vuneni i čvršći, idealan za ljetne dane u unutrašnjosti i na planini, postoji i sličan model za obalna područja. Riječ je o Nike Pro Futura koji dolazi u četiri boje, 100 % poliesterskog sastava i neizostavne Dri-Fit tehnologije.

Ako ste pak ljubitelji vizir kapa inspiriranih tenisom, postoji nekoliko klasičnih modela koji se lako kombiniraju na sve, poput klasične Nike Visor. Pošto je većina modela univerzalne veličine i unisex možete ih međusobno dijeliti s najmilijima, ali i onim najmlađima kojima je zaštita od sunca još potrebnija. Kapom ćete osim zaštite izraziti i svoju osobnost, baš kao što su to radili i poklonici kapa kroz povijest, bilo da se radilo o hip-hop, bejzbol, tenis ili nekoj drugoj „supkulturi“. Kape su neizostavan dio službenih uniforma, ali i radnih odijela, pa ćete ih tako nerijetko sresti i u restoranima. Šilterica, izvorno bejzbol kapa, danas je više od običnog pokrivala za glavu! Ona je neprolazni modni trend kojeg ćete vi i vaši najmlađi rado nositi! Zato, šilterice na glave, zaštitni faktor na kožu i pravac plaža!