dresovi, Hrvatski dres, Luka Modrć, navijaći, nike, nogomet, Svjetskog nogometnog prvenstva 2018, Vatreni

Svjetsko nogometno prvenstvo sve je bliže, a vi još nemate novi dres Vatrenih? Što čekate? Trk na Sport&Moda web trgovinu ili u neku od naših trgovina u vašem gradu i kupite najljepši i najprepoznatljiviji dres na svijetu.

Potpuno smo objektivni kad to kažemo, jer njegovu ljepotu ne slavimo samo mi, veći i Nike-ovi dizajneri koji su u suradnji s HNS-om kreirali ovaj Hrvatima najdraži odjevni predmet. Hrvatski dres koji se razvija skoro 30 godina, ovom je izvedbom možda doživio svoj vrhunac! Hrvatski povijesni grb inspirirao je dizajnere i ovoga puta, ali na moderniji, urbaniji način koji je uspio sačuvati tradicionalni duh i nacionalni simbol. Naime, dizajneri su povećali naše prepoznatljive crveno-bijele kvadrate, koji se ovoga puta nalaze samo na prednjoj strani dresa i dali im specifičan obrub. Veličina kvadrata nastoji naglasiti našu težnju da 2018. bude velika godina za našu reprezentaciju! A velika će to godina biti i za našeg Luku Modrića, koji će svoju prvu kapetansku poziciju odigrati upravo u ovom dresu.

Poleđina dresa je potpuno bijela, a na njoj će tek crvenom bojom pisati prezimena i broj naših nogometaša. Crvena će biti i oba rukava, dok će hlačice biti bijele, a čarape plave boje. Zanimljiv je i dizajn rezervnog dresa, koji je po prvi puta u povijesti reprezentacije, moćne, crne boje. Točnije, kvadrati su umjesto crveno-bijele boje, zamijenjeni crno-plavom kombinacijom, a bijela leđa, crnima. Uz crne hlačice i crvene čarape, rezervni dres postao je pravi hit među fanovima!  Kako li će tek na njegovoj poleđini efektno djelovati prezimena i broj igrača ispisana bijelom bojom! Što se samog materijala tiče, nove tehnologije učinile su dres još lakšim za kretanje i općenito prozračnijim. Ni hlačice, ni majice nemaju šavove kako bi se igrači mogli što slobodnije kretati na terenu.

Reprezentacija se potrudila da svoj 10., jubilarni nastup na velikom turniru obilježi s velikim stilom, pa se nadamo da će biti i veliki broj novih dresova na najvatrenijim navijačima na svijetu. Dragi navijači, Hrvatska je u skupini D i prvu utakmicu igra 16. lipnja protiv Nigerije u Kalinjingradu. U pobjedu smo sigurni, kao i u pune tribine crveno-bijelih ili crno-plavih kvadrata! Hrvatska nogometna reprezentacija i njeni navijači odavno su najbolji ambasadori Republike Hrvatske u svijetu, pa se radujemo činjenici da će i za ovim novim dresom, kao i prijašnjim varijantama, poludjeti Kinezi, Japanci, Amerikanci, Australci i brojne druge svjetske nacije. Osim što ćete se 2018. ponositi plasmanom na prvenstvu, možete se ponositi i svojim izgledom jer, garantiramo vam, bit ćete najljepše obučen navijač u Rusiji! Na Vatrenima je samo da ostvare najbolji rezultat kakav prognoziramo, te da linija ovog dresa, zajedno s njima, uđe u nogometnu legendu!