Adidas women originals, haljine, japanke, natikače, Nike Sportswear Mesh, odjeća, sportska odjeća, sportske haljine, Stripa Raglan, Z.N.E. Long Tee

Ovo su haljine u kojima ćete ovo ljeto biti primijećene!

 

Kada pričamo o haljinama u ženskim ormarima prvenstveno mislimo na svečane haljine za posebne prigode, ali zadnjih nekoliko ljetnih i proljetnih sezona moramo priznati kako sportska odjeća opasno konkurira elegantnoj i to ne samo u našim ormarima, već i na svečanim eventima. Sami spomen na sportske haljine prije do nedavno je bio vezan samo na tenisačice koje ih na turnirima nose kao svojevrsne dresove, ali i prave trofeje. Ženski tenis postao je modna pista najnovijih trendova sportskih haljina. Dizajneri sportske odjeće vidjeli su u tome veliki potencijal, pa su takve haljine zadnjih sezona preplavile naše ulice i od sportskih postale lifestyle haljine nosive u svim prilikama. Osim što se u njima osjećamo udobno, slobodno i ležerno, možemo ih lako kombinirati na različitu vrstu obuće i modnih dodataka. Nosive su na tenisice, natikače, japanke, ali i potpetice. Upadljiv nakit ili nekakva chic torbica u kombinaciji sa sportskom haljinom učinit će vas pravom modnom ikonom! Djevojke drage, ljeto je pred vratima i vrijeme je da pokažete preplanule noge, pa neka to ovoga puta bude u neodoljivim i trendi sportskim haljinicama! Svi poznati sportski brendovi izbacili su barem po jedan model haljine, a mi smo za vas odabrali one koje jednostavno morate imati!

Adidas women Originalsjedna je od najefektnijih sportskih haljinica ove sezone. Nastala je u suradnji s brazilskom dizajnerskom tvrtkom The Farm Company. Model je midi dužine, s originalnim dizajnom inspiriranim revolucionarnim brazilskim uličnim plesom. Višebojni geometrijski print preko cijele haljine dočarava umijeće brazilskog narodnog veza, pa model ima i folklorne elemente. Zanimljivo je kod ove haljine što je grafički uzorak random postavljan, pa je zapravo svaka haljina jedinstvena. Tri neizostavne Adidas trake nalaze se na rukavima, a na leđima je ušiven i skriveni zip. Pokazuje 3-trake po ramenima i rukavima. Sastav ove, kao i većine sportskih ljetnih haljina je poliester. Retro tank haljina još je jedan neodoljivi model Adidas branda kojeg ćete nositi ove sezone, a ovo ljeto će ipak najpopularniji biti nogomet.

Ususret atmosferi Svjetskog nogometnog prvenstva odlučno ćete se uklopiti u ovoj haljini inspiriranoj vintage nogometnim dresovima. Na vintage bijeloj boji dominiraju obrisi osmerokuta koji će se na suncu dodatno isticati sjajem. Crna neobična kragna i Adidasov logo na grudima čine odličan kontrast bijeloj podlozi. Haljina je bez rukava, s bočnim prorezima i zipom na leđima, te će biti dres momčadi za koju navijate ovog ljeta. A za adidasovu momčad ove sezone igra još jedna haljina inspirirana dekadama prošlog stoljeća. Riječ je o 3-S3-Stripa Raglan haljini inspiriranoj 70-im godinama. Lude 70-e zavladat će našom obalom u crno-bijeloj ili maslinasto zelenoj boji. Haljina je lagana, nije rastezljiva, s rukavima na kojima su otisnute prepoznatljive tri crte i bočnim prorezima. Adidasovu mnogobrojnu ponudu zaokružit ćemo i s jednim modelom koji odiše pravom elegancijom. Riječ je o Z.N.E. Long Tee haljini koja je zapravo produžena verzija klasične polo majice. Ovo je možda zbog sastava i najudobniji model. Naime, haljina je izrađena od 52% pamuka. Ako pak više preferirate Nike, pronašli smo jednako atraktivne modele za vas. Jedan od njih je i crna Nike Sportswear Mesh haljina opuštenog, pomalo over size dizajna, mrežaste tkanine u kojem će vaše tijelo bolje podnositi ljetne vrućine. Tu je i još jedan model kojeg možete svakodnevno nositi. Idealan je za šetnje gradom i sva neformalna događanja. Riječ je o Tank modelu koji dolazi u više boja , jednostavnog dizajna koji prati liniju tijela i pruža vam izuzetan komfor.

Ljetne sportske haljine osim što su jako cool, trendy i udobne, idealne su za održavanje. Sve su perive u perilici rublja na niskim temperaturama i ne zahtijevaju posebne tretmane i peglanje. Jedini zahtjev koji imaju je da ih nosite svaki dan! Znamo da ćete im to udovoljiti!