Trenirke su dio sportske odjeće koje se u većini slučajeva nose tijekom treniranja, a mnogi ih odijevaju i onda kada se žele osjećati ugodno – prilikom putovanja, kampiranja, šetnje gradom ili odmaranja u vlastitom domu.

Trenirke su davno prestali nositi isključivo sportaši. Naime, mlađe osobe danas često nose trenirke te ih vole odijevati u svim prigodama, dok starije osobe trenirke uglavnom nose u slobodno vrijeme.

Adidas već dugi niz godina nudi bogati izbor različitih muških, ženskih i dječjih trenirki. Osim što su Adidas trenirke iznimno kvalitetne te im je visoka tehnologija od velike važnosti, njihov dizajn s godinama je sve zanimljiviji. Danas u Adidas trgovinama možete pronaći brojne jednobojne trenirke, trenirke s cvjetnim uzorkom i ostalim detaljima ili pak trenirke s natpisima, a njihov materijal uvijek nudi prozračnost i udobnost.

Muške Adidas trenirke

Muške Adidas trenirke  često na sebi imaju dobro poznate Adidasove tri linije, koje se uglavnom nalaze na bočnim stranama rukava i nogavica. Muške trenirke izrađuju se od poliestera ili pamuka, a dodatni prozračni materijali nude udobnost te nesmetano treniranje. Raznolikost boja je ogromna, a modeli variraju od ljetnih do zimskih, jednobojnih do višebojnih, s kapuljačom ili bez te s džepovima ili bez njih. Drugim riječima, za svakoga se može naći po nešto. Za zaljubljenike u nogomet i određene europske nogometne klubove, Adidas nudi trenirke Real Madrida koje su šuškavog ili materijala te bijele ili plave boje. Adidas je također pokrovitelj talijanskom nogometnom klubu Milan, stoga i njihovu trenirku možete pronaći u njihovim prepoznatljivim bojama, odnosno u crvenoj i crnoj boji.

Ženske Adidas trenirke

Adidas danas nudi vrlo bogati izbor ženskih trenirki. One mogu biti uske ili široke, jednobojne ili šarene, s detaljima ili bez detalja, s kapuljačom ili bez te s džepovima ili bez njih. One se također izrađuju od poliestera ili pamuka te na sebi često imaju Adidasove tri linije. Za žene koje vole istaknuti svoju sportsku figure, tu su razni modeli trenirki prilagođenih da omogućuju široki opseg pokreta tijekom treniranja te naglašavaju sportski stil. Za one žene koje vole se vole “vrećasto” oblačiti, tu su i široke trenirke koje također dolaze u brojnim bojama i detaljima. Iako su trenirke najviše namijenjene za sportske aktivnosti, ženama danas predstavljaju modni izričaj, zbog čega se u ženskim ormarima često može pronaći veći broj različitih trenirki.

Dječje Adidas trenirke

Osim što Adidas ima bogatu ponudu za muškarce i žene, takvu ponudu ima i za mališane. Raznolikost boja ne moramo ni spominjati, no najpopularnije su one trenirke s likovima iz različitih crtanih filmova. Bilo da je riječ o Miki Mouse-u, Winnie Pooh ili Hello Kitty, djeci će takva trenirka zasigurno postati omiljeni odjevni predmet. Adidas nudi i Hood Adidas trenirke s kapuljačama koje su ukrašene linijama i dolaze u različitim razigranim bojama. Uz takve trenirke zanimljivih i šarenih boja, Adidas ima i jednobojne trenirke koje na sebi imaju veliki znak Adidasa. Osim toga, udobnost trenirki nije uskraćena, jer su one uglavnom rađene od poliamidnog vlakna i poliestera.

CategoryModa