Već dugo su tenisice obuća za sve prigode. U njima se osjećamo i izgledamo dobro. Dizajneri obuće rade punom parom kako bi baš njihov model postao mainstream. Izgleda kako je to čarobnjacima iz Nikeove tvornice snova opet uspjelo!

 

U nadolazećim hladnim danima šepurit ćemo se u modelu Nike Zoom 2K , a na prvi pogled će vam biti jasno i zašto. Ove su tenisice uzele ponajbolje iz trendova 90-ih i ranih 2000-ih, inspirirane košarkaškim parketom i postale model za kojim su svi trendestteri diljem svijeta potpuno poludjeli. Spoj retno i moderno dizajna, jednostavnih materijala, glomaznijeg izgleda, savršeno će se uklopiti na casual ili odjeću za izlaske.

 

Izvrsno će stajati na traper, kožu, pa i hit slip svilene haljine, kapute, trenirke i bomber jakne. Futuristički izgled najviše mogu zahvaliti naglašenim gumenim krilima koji se omataju oko tenisice, ali njihova uloga nije samo estetska, već vašem stopalu daje stabilnost.

 

Ove tenisice nisu samo lijepe, već i udobne, što mogu zahvaliti Zoom Air zračnoj jedinici, dok im izdržljivost garantiraju kožni slojevni i mrežasto gornjište. Izdubljeni gumeni vanjski dio stopala smanjuje težinu i poboljšava fleksibilnost. Nike Zoom 2K je vizualno upečatljiva, retro-futuristička fuzija u kojoj sigurno nećete proći nezapaženo. Peta je over sized, robusna, kakav je i trend s naglašenim Nikeovim logotipom.

 

Dolazi u nekoliko boja, a mi smo izdvojili elegantne bijele koje ćete lako kombinirati na sve i moćne crno bijele koje će odlično pristajati na jednobojne tajice i udobnu majicu s kapuljačom.

 

Budite in kupite jedne od najpopularnijih tenisica sezone jer Nike Zoom 2K to sigurno jesu!