U potrazi ste za odgovarajućim tenisicama koje će vam pružiti vrhunske sportske rezultate? Na pravom ste mjestu!

Adidas Performance duramo trenutno su najbolje tenisice koje možete pronaći na tržištu. Idealne su za sve sportove kako dvoranske tako i na otvorenom. Požurite u najbližu sportsku radnju jer i osigurajte vaš par „Adidaski“ na vrijeme.

Proizvodnju ovog modela tenisica karakteriziraju najnovije značajke i poboljšanja koja ćemo navesti u nastavku koji slijedi:
– Potplat tenisice izrađen je od vrhunskih materijala koji osiguravaju trajnost i izdržljivost u bilo kojim uvjetima. Osim toga, tehnologija izrade ide i u prilog boljoj zaštiti vanjskog dijela tenisice od bilo kakvih utjecaja. Potplat tenisice dolazi u kombinaciji s termoplastičnim poliuretanskim materijalom koji omogućuje bolje prianjanje na neravnim površinama kao što su neasfaltirani putevi, planinarske staze i sl. Hodajući ili trčeći u novim Adidas Performance duramo imat ćete osjećaj kao gazite po oblacima. Mekan, a opet dovoljno tvrd potplat neće uzrokovati bolove u vašim nogama ni tijekom ni nakon obavljanja određene aktivnosti. Potplat ovih tenisica izrađuje se novom ADIWEAR tehnologijom koja pruža visoku trajnost od abrazije i habanja, a posebno štiti ostatak tenisice od štetnih utjecaja površinskih kontakata i trenja.
– Tenisice se izrađuju uz veliki udio EVA materijala, odnosno EVA pjene/spužve. EVA materijal odnosi se na etilen-vinil acetat; polimer koji ima izvrsna svojstva koja apsorbiraju udarce smanjujući stres u nogama prilikom igranja sporta. EVA pjena osigurava bolju udobnost bez ikakvog dodavanja dodatne težine na tenisicu.
– Adidas Performance – duramo iznimno su lagane i fleksibilne tenisice koje prilagođavaju svim pokretima koje izvodite. Trkačima pružaju stabilnost koja potiče bolje izvedbe na trkačkim stazama.
– Ova inačica Adidas Performance tenisica osmišljena je kako bi poboljšala osjećaj sportaša u nogama te pridonijela boljim sportskim rezultatima.
– Niska cijena: relativno niska cijena još je jedna prednost ovih tenisica, koja se nikako ne može zanemariti.
– Tenisice su idealne i za muškarce i za žene, jer dolaze u različitim kombinacijama boja.
– Jednom kad ih obujete i probate, shvatit ćete da ste napokon pronašli najudobnije tenisice koje ste tražili sve ovo vrijeme.
– Gornjište tenisica izrađeno je bez ikakvih šavova te u tankim slojevima koji se kombiniraju sa standardnim sustavom vezanja vezica, kako bi se osiguralo najbolje prianjanje nogu. Materijal koji se koristi u izradi gornjišta iznimno je prozračan; prikladan za sva godišnja doba. Prozračnost tenisice važna je stavka u odabiru onih odgovarajućih, jer važno je osigurati da se znoj i vlaga s nogu otpušta prema van, održavajući suhoću vaših stopala.

Ako tražite jedne sportske tenisice za trčanje koje će vam odgovarati u svim vremenskim uvjetima, Adidas Performance – duramo najbolji su izbor. Bilo da pada kiša ili sja sunce te trčite li po asfaltu i terenima namijenjenim za trčanje, ove su „Adidasice“ najbolje što se nudi na tržištu. One su poput jastuka na nogama koje vam osiguravaju najudobnije i najsigurnije trčanje, vježbanje u teretani ili neku drugu aktivnost kojom ste zaokupljeni. Adidas Performance – duramo prikladne su za stopala sve veličine, jer se vezicama dodatno može odrediti stupanj njihova zatezanja i prianjanja. Odlučite se za muške jednobojne Adidas duramo ili izaberite neke veselije boje za vašu odabranicu.

CategoryRecenzije