Tražite udobne tenisice koje će vas grijati u ovim hladnim i vjetrovitim zimskim danima? Tenisice u kojima će vaša stopala biti suha bez obzira na vremenske uvjete (kiša, snijeg, led) koji su vas snašli?
Osim što moraju pružati sigurnost, udobnost i zaštitu, u isto vrijeme odabrane tenisice moraju se savršeno uklapati u vaš modni stil.

Ovdje smo kako bismo vam predstavili nove LF1 DUCKBOOT ’17 Nike tenisice.

Spremni dočekajte zimu te naručite vaše nove tenisice na vrijeme.

Nike ove zime predstavlja najnoviji model tenisice za kojima je poludio veći dio muške populacije. Riječ je o LF1 DUCKBOOT ’17 modelu koji je dizajniran za zimske uvjete.
Uz ove tenisice pobijedit ćete hladnoću, snijeg i led!

LF1 DUCKBOOT ’17 ili pravim imenom Nike Lunar Force 1 pravi je izazov za zimske uvjete.

Gornjište tenisica izrađeno je u kombinaciji s različitim materijalima, točnije, sadrži: 47% kože, 32% sintetike te 21 % tekstila, što ih čini idealnim za sve vremenske nepogode. Unutrašnjost tenisice obloženo je dodatnom toplom vodonepropusnom zaštitom. Bilo da vas put navede kroz duboki snijeg ili je samo riječ o odlasku na posao, ove Lunar Force 1 neće vas iznevjeriti.

I sami naziv ovih tenisica (DUCKBOOT) govori o njihovoj vrijednosti i karakteristikama. DUKW predstavlja najbolje amfibijsko vozilo u povijesti, koje se koristilo za prijevoz robe i trupe preko vode. Riječ je o „pogonu“ na 6 dodirnih točaka koje osiguravaju kretanje po svim podlogama; zemlji, vodi, snijegu, ledu. Sada vam je jasnije zašto se nove „Nikeice“ nazivaju upravo tako.

Vodootporna koža od koje su izrađene tenisice održava suhoću vaših stopala bez obzira na to koliko vremena provodite na zimskim uvjetima.
Potplat tenisica, odnosno donjište, u potpunosti je izrađeno od gume čime se osigurava stabilnost, dugotrajnost i izdržljivost tenisica. U donjište je ugrađen tzv. jastučić, koji pruža najvišu razinu udobnosti tijekom nošenja tenisica. Uz ove tenisice zaboravit ćete na neudobnost prilikom koračanja. Zaboravite na znojna i umorna stopala te uz LF1 DUCKBOOT ’17 uronite u potpuno novi svijet.

Vrijeme je da izbacite „obične“, svakodnevne tenisice u kojima ste do sada običavali provoditi hladne zimske dane. Preporučujemo vam da na vrijeme nabavite novi par Nike zimskih tenisica. S obzirom na to da na tržište dolaze u različitim bojama, crna, smeđa, crvena, odlučite se za one koje će najbolje upotpuniti vaš modni stil. Kao posebni modni dodatak, koji do sada još niste imali priliku vidjeti, gornjište tenisica izrađeno je od posebnog materijala.

LF1 DUCKBOOT ’17 nisu obične niske tenisice, već svojevrsne sportske gležnjače. Naizgled su robusne i čvrste, kako bi bile prikladne za sve zimske uvjete. No, zapravo, riječ je o iznimno udobnim i laganim tenisicama u kojima ćete se osjećati kao da hodate po oblacima. Tvrda guma donjišta ovih Nike-ica osigurava stabilnost stopala te izvanredno prianjanje na snijegu, zemlji ili ledu.
Zbog činjenice da na tržište dolaze u različitim bojama i uzorcima, zasigurno ćete s lakoćom odabrati one LF1 DUCKBOOT ’17 tenisice koje će se u potpunosti uklopiti u vaš modni stil.
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i nabavite svoj par Lunar Force 1 tenisica za zimu!

CategoryRecenzije