Reebok, poznata svjetska marka tenisica ne staje s proizvodnjom vrhunskih proizvoda. Svake godine iznenađuju nas novim i unaprijeđenim modelima kojima se pune police sportskih radnji.

Reebok CL LTHR Clean Exotics, Reebok Hayasu LTD, Reebok Royal Comp 2MS, Reebok Royal CL JOG 2 RS KC, Reebok Print Smooth 2.0, Reebok Print Run 2.0 TBLS, Reebok CL LTHR Met Diamond, Reebok Brahhall Runner, Reebok Royal Prime Alt samo su neki modeli koje možete potražiti u obližnjim sportskim radnjama. Tenisice dolaze u različitim bojama s određenim razlikama između pojedinih modela, no udobnost svih na najvišoj je razini. Idealne za sport, ali i za svakodnevno korištenje.

Potplat Reebok tenisica:
Samo najkvalitetniji materijali korišteni su u izradi potplata svih Reebok modela tenisica koji pružaju maksimalnu razinu udobnosti vašem stopalu tijekom obavljanja bilo koje sportske aktivnosti. U potplatu se nalazi tzv. pjena koja apsorbira udarce od zemlje, betona ili bilo koje druge podloge. Potplat ima odlična abrazivna svojstva kojima pridonosi karbonska guma koja se koristila za njihovu izradu. Karbonska guma prilično je izdržljiva, stoga su Reebok tenisice ponajprije dizajnirane upravo za dugotrajne sportske aktivnosti. Čak i nakon nekoliko desetaka pretrčanih kilometara, potplat tenisice uopće neće prikazivati bilo kakve znake trošenja. U peti potplata smješteni su gusti jastučići koji također pridonose kvalitetnom i udobnom vježbanju.

S vanjske strane potplata, odnosno na njegovom podnožju nalaze se karakteristični tzv. žljebovi koji se prilagođavaju prirodnim pokretima stopala tijekom trčanja; od prstiju do pete.

Gornjište Reebok tenisica:
Gornjište Reebok tenisica karakterizira bešavni materijal, lagan po prirodi te udoban za svako stopalo. Mekan i ugodan materijal gornjišta smanjuje, a možemo reći, u potpunosti uklanja bilo kakvu mogućnost nastanka iritacija. Na prvi vam se pogled može učiniti da takav materijal nije prozračan, no moramo vas obavijestiti da ste u krivu. Riječ je o iznimno prozračnom materijalu koji ni u jednom trenutku neće uzrokovati pregrijavanje stopala, već se otpuštati svu vlagu i sav znoj prema van. Na taj će način vaša stopala konstantno biti zaštićena od neželjenog utjecaja znoja.

Dakle, što vam više treba kako biste se i vi odlučili isprobati neke od najnoviji modela Reebok tenisica?

Odlučite se za jedan od ranije navedenih Reebok modela tenisica za trčanje i nećete pogriješiti. Uvjerite se sami u vrhunsku tehnologiju izrade ovih najkvalitetnijih tenisica koje možete pronaći na tržištu. Spoj vrhunskog potplata, prozračnog i laganog gornjišta, apsorbiranje udaraca, neiritirajući jezik tenisice te odgovarajuće vezice sve je što vam treba u ovakvoj situaciji. Kvaliteta i udobnost triju različita materijala koji su korišteni u izradi tenisica, pružaju potporu na različitim područjima potplata što je najočitije tijekom trčanja. S obzirom na to da postoje niži i viši modeli Reebok tenisica, odlučite se za onaj koji će najbolje odgovoriti na vaše potrebe. Dok je niži model „Reebokica“ idealan upravo za trčanje i ostale sportske aktivnosti jer omogućuje bolju slobodu pokreta stopala, viši modeli prikladniji su za svakodnevnu upotrebu. Ublažavanje udaraca i održavanje ravnoteže glavni je cilj ka sportskim rezultatima, a jedino vam Reebok tenisice u tome mogu pomoći.
Iz tih je razloga jasno da je Reebok na pravome putu da se dugo vremena zadrži na vrhu, kao vodeći svjetski proizvođač tenisica vrhunske kvalitete.

CategoryRecenzije