Kada na izlogu sportske trgovine uočite veliki natpis „outlet“, nema razloga da ne kročite unutra, jer ondje vas zasigurno čekaju pravi veliki popusti!

Tenisica nikad previše. Trebaju vam jedne za bavljenje sportom, jedne za svakodnevni odlazak na fakultet ili u školu, tenisice na petu za izlazak, tenisice za vašu djecu itd.

60% je popusta u obližnjoj sportskoj trgovini na sve tenisice. Na prvi pogled zasigurno ćete pomisliti kako niste dobro vidjeli. No, kad ste se uvjerili da vas oči nisu zavarale, sljedeće što ćete pomisliti je to da tenisice sigurno nisu kvalitetne, da su ostali oštećeni proizvodi i sl. Na vašu sreću, mi smo ovdje da vam dokažemo upravo suprotno. U nastavku teksta pročitajte koje su to prednosti kupovanja outlet tenisica.

U današnje vrijeme rijetko ćete naići na trgovinu s outlet tenisicama koje su oštećene. Danas je totalno drugačija politika velikih sportskih trgovina. Oko 85% zalihe proizvoda odmah se ciljano prodaje kao outlet roba. To ne znači da je roba loša, već da, kao što smo spomenuli, za čak 60% umanjenu cijenu redovnih tenisica možete kupiti novi par. Veliki proizvođači tenisica jednostavno teže tome da se proda što više vlastitih proizvoda. A outlet tenisice najbolja su prilika i za njih, ali i za vas, dragi kupci.

Outlet tenisice prije su se prodavale u trgovinama koje su se nalazile izvan grada. Danas se sve više prodajnih mjesta otvara u gradskim područjima, kako bi proizvodi postali što dostupniji urbanoj klijenteli. Osim toga, i na web shopovima sportskih trgovina postoji dio koji je rezerviran isključivo za outlet robu. Nabavite vašim klincima najbolje i najudobnije tenisice kao što su Air Force 1 ultraforcemid, Air Force 1 mid ’07, Air Force 1 high lv8, Carson 3D, ClassicCorteznylonprem ili se odlučite za jedne od uvijek popularnih „airmaxica“: Air Max 90 ultra 2.0 essential, Air Max LD-Zero, Air Maxultra 2.0 (PS), Air Zoomstructure 20 shield, Boy’s Nike Air Max 90 Leather (GS) shoes…
Trebaju vam plave, crvene, bijele ili crne tenisice? Nema problema. Izbor je zaista velik.

Osigurajte udobnost vašoj djeci na svakom koraku do škole i nazad. Popularne Vansoutlet tenisice također dolaze u različitim bojama, stoga su idealne i za curice i za dječake. Kupite im jednobojne varijante outlet tenisica kao što su Atwood, Atwood Deluxe, Authentic, Bishop ili im nabavite tenisice s uzorkom poput CamdenDeluxe ili Camden Stripe.
Čini se da Converse tenisice nikad neće izaći iz mode, zar ne? Po najpovoljnijim cijenama nabavite nove „starke“ od kojih izdvajamo Chuck Taylor All Star i pripremite se za proljeće. Visoke ili niske? Jednobojne ili šarene? Ima ih u izobilju.

Od ostalih poznatih svjetskih proizvođača tenisica među outlet proizvodima nalaze se i Asics tenisice (Gel Nimbus 16, Fabre BL-S CV ili Gel Zaraca 3), Puma tenisice (Glyde LO BasicSports,) te mnogi drugi Nike i Adidas proizvodi.

Tenisice se izrađuju od različitih materijala, no uglavnom se koristi tekstil, guma i određeni sintetički materijali.
Spremno dočekajte jesen i već sad se pripremite za proljeće, jer tko može propustiti prilike kada je riječ o kvalitetnim outlet tenisicama.

CategoryModa