ženski-nike-prsluci-prsluk-sport-moda

Nike je vodeća tvrtka sportske opreme osnovana davne 1964. godine. Ime je dobila po grčkoj božici pobjede i potpuno ga opravdava svojim uspješnim poslovanjem.

Na Nike repertoaru nalaze se nezaobilazni modeli obuće poput Nike Air Max, Nike Air Jordan i sl. Svoj asortiman upotpunili su sportskom odjećom za vježbanje te sportskim dodacima. Na tržištu, dakle, možete naći Nike sportske majice, hlače, trenirke, tajice, dukserice i ostale sportske dodatke. Nike proizvodi i kvalitetne zimske, jesenske i proljetne jakne te prsluke koji dobro upotpunjuju svaki sportski stil. Nike asortiman namijenjen je djeci, mladima i odraslima te zadovoljava potrebe kako muškog tako i ženskog spola. Kako biste se pripremili za nadolazeće proljeće, preporučujemo vam da na vrijeme osigurate kvalitetan komad odjeće koji će vam pružati svu potrebnu zaštitu, istovremeno omogućujući nesmetano kretanje i bavljenje sportom.

Riječ je, dakako, o prslucima koji su namijenjeni pripadnicama ljepšeg spola. Na tržištu postoje različiti modeli Nike ženskih prsluka.

Razlikuju se, naravno po izgledu, točnije dizajnu, bojama, namjeni, a postoje i male razlike u materijalima od kojih su izrađeni. Nike ženski prsluci uglavnom se izrađuju od poliestera i najlona. Takvi prsluci namijenjeni su za bavljenje sportom jer lagani materijal koji se koristio za njihovu izradu iznimno je prikladan za to namjenu. Poliester i najlon propuštaju vlagu odnosno znoj s vašeg tijela ostavljajući vas suhim i tijekom napornog vježbanja. Materijal je dugotrajan i izdržljiv. Osim što je najidealniji za sportske aktivnosti, može biti dio svakodnevnog asortimana. Kroj prsluka načinjen je tako da se prsluk prislanja uz vaše tijelo prateći svaki vaš pokret. Ni u jednom trenutku neće ometati vaš rad, već naprotiv: pridonijet će vašoj boljoj spremnosti i omogućiti bolje rezultate, jer je izrađen od elastičnog materijala koji pridonosi potpunoj slobodi kretanja tijekom vježbanja. Prsluk pruža toplinu u hladnijim zimskim danima i štiti vas od vjetra. Vaša će koža uvijek biti suha, udobna i hladna za vrijeme vježbanja, uz nezaobilaznu optimalnu prozračnost.

Ženski prsluci koji su izrađeni od pamuka u kombinaciji s poliesterom idealni su za svaki sportski stil. Možete ih nabaviti u crnoj i sivoj boji ili u nekoj drugoj varijanti i kombinaciji boja. Na sebi imaju ovratnik koji vam pruža dodatnu zaštitu. Sa svake strane prsluka nalaze se džepovi za pohranu vaših osobnih stvari. Zbog njihove udobnosti i laganog materijala ovi prsluci mogu biti za svakodnevno korištenje. Materijal osigurava slobodu kretanja te pruža izdržljivost, udobnost i dugotrajnost. Osim toga, idealan za niske temperature jer daje svu potrebnu zaštitu istovremeno vodeći računa o optimalnoj ventilaciji.

Na tržištu postoje i Nike ženski prsluci bez patenta, odnosno bez kopčanja. Osim što su idealni za brzinsko oblačenje preko glave, tijekom vježbanja vas neće ometati zatvarač. Kao i prethodni prsluci i ovi imaju džepove s prednje strane za pohranjivanje stvari. Ženski Nike prsluci dolaze u crnoj, sivoj, ljubičastoj, crvenoj i ostalim bojama. Svaki je dizajniran na poseban način, tvoreći tako jedinstveni komad odjeće za višestruku namjenu. Za bolju zaštitu od vjetra i hladnoće svaki prsluk ima pasicu, kopče za zatezanje ili neki treći patent koji će u potpunosti štititi vaš donji dio leđa. Zavirite već danas i upotpunite vaš sportski stil novim i udobnim ženskim prslukom!

CategoryModa