Kako djeci obnoviti garderobu za novu školsku godinu ili gdje kvalitetno i jeftino kupiti tenisice, razmišljaju brojni građani. Naime, zbog krize koju je osjetila većina populacije, mnogi nemaju ili jednostavno ne žele dati ogromne svote novca za tenisice.

Ako se i vi nalazite među njima, najbolji izbor po prikladnoj cijeni pronaći ćete u Outlet trgovinama ili putem online kupovine.

Online kupovina

Što se tiče kupovine preko interneta, valja naglasiti kako je oprez neizostavan dio. Naime, postoje brojne nevjerodostojne internetske stranice koje nude različitu obuću i odjeću, a koja se nikada ne pojavi na vašim vratima nakon što ju naručite. Zbog toga je važno odabrati onu najpoznatiju i provjerenu stranicu, a koja će vam pružiti ono što tražite.

Drugo pitanje koje se nameće jest kako odabrati idealnu veličinu tenisica, jer nikada ne možete biti apsolutno sigurni da ste pogodili broj ako ih ne probate. Možda će vam veličina i odgovarati, no neće odgovarati vašem obliku stopala. Jedini način jest da iste tenisice isprobate u nekoj trgovini. Ako ne možete pronaći isti model, pokušajte barem s istim brandom tenisica.

Outlet trgovine

Outlet trgovinu danas uglavnom ima svaki veliki grad. Ako ste ipak udaljeni od takvog grada, lako možete skupiti društvo koje dijeli iste interese s vama, a time ćete i cijenu prijevoza svesti na minimum. Outlet trgovine nude bogati izbor različitih tenisica, a osim što su jeftinije, jednako su kvalitetne kao i one u ostalim trgovinama.

Najtraženiji modeli jeftinih tenisica

Nike

Najnovije modele Nike tenisica zasigurno nećete naći po prigodnoj cijeni. No, u Outlet trgovinama svakako možete pronaći starije modele koji su još uvijek popularni i kvalitetni.

Adidas

Za Adidas vrijedi ista situacija kao i za Nike. Oni noviji i moderniji modeli uvijek će biti i skuplji, a oni stariji će se brzo pojaviti u Outlet trgovinama.

Asics

Asics ima vrlo zanimljive modele tenisica za trčanje i fitness. Cijene novijih modela će također biti puno veće od onih starijih ili onih na popustima.

CategoryModa