Tražite nove tenisice za trčanje, koje će udovoljiti svim vašim zahtjevima? Na pravom ste mjestu!

AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD muške tenisice za trčanje najnoviji su model iz serije Nike tenisica. Pitate se što Pegasus tenisice čini tako posebnima? Riječ je o modelu koji ima niz značajki dizajniranih za sve razine trkača, od rekreativaca do profesionalaca. Uvjerite se i sami!

AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD tenisice modernog su izgleda, koje će vas osvojiti „na prvu“. Tenisice su iznimno mekane i udobne. Ipak, njihova „mekoća“ osigurava stabilnost noge tijekom izvođenja pokreta. S unutrašnje strane tenisica nalaze se „jastučići“ koji pridonose ugodnom osjećaju za vaša stopala. Potplat odnosno donjište tenisice izrađeno je od gume, čime se osigurava njihova dugotrajnost i izdržljivost. Samim time, tenisice su prikladne za trčanje na različitim vrstama podloga; na cesti, na travi, na traci za trčanje i sl. Čak ni mokri, sklizavi i popločani nogostupi ne predstavljaju nikakvu prepreku.

U tenisice je ugrađena tzv. pjena, kako bi one bile što udobnije. Zračni jastuk u unutrašnjosti tenisice smanjuje težinu tijela na stopala i osigurava najveću razinu udobnosti tijekom trčanja.

Gornjište tenisice izrađeno je od kombinacije različitih materijala; sintetika (26%) te tekstila (74%). Prozračan materijal podrazumijeva ventilacijske otvore koji neće izazvati osjećaj nelagode i neugode tijekom trčanja. Prozračnost materijala jedna je od glavnih karakteristika vrhunskih tenisica. Udobna unutrašnjost tenisice u kombinaciji s ranije spomenutom pjenom, idealna je kombinacija za postizanje najboljih rezultata.

AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD idealne su za trčanje po svim vremenskim uvjetima. Dizajnirane su tako da pružaju najbolju zaštitu od kiše i vjetra. Ne moraju vas uopće brinuti vremenski uvjeti; uz Pegasus tenisice možete se napokon usredotočiti samo na sebe i na svoje mogućnosti.

Air Zoom karakteristika podrazumijeva ublažavanje koraka, odnosno udaraca, bez obzira na to kakva je podloga za trčanje. S obzirom na to je potplat relativno tanak, samim time stopalo se nalazi bliže tlu. Ovo je osobito važno jer se tako osigurava i poboljšava stabilnost noge, koja je ključna u izvođenju brzih, naglih i višestranih pokreta.

Prednosti AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD

Uz nove Pegasus tenisice osjećat ćete se kao da hodate po oblacima. Savršeno prianjanje stopala osigurava izvrsnu koordinaciju pokreta, ujedno pridonoseći vrhunskim izvedbama (naglo mijenjanje smjera, naglo zaustavljanje i sl.)

Gornjište tenisice, odnosno „jezik“, iznimno je ugodan i dobro prianja uz rist. Gornjište se sastoji od sva sloja koji pridonose udobnosti, dodatnoj izdržljivost.
Gumeni potplat osigurava trajnost i izdržljivost tenisica. AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD tenisice iznimno su lagane, čime se osigurava dodatna lakoća i jednostavnost izvođenja pokreta.
Osim ranije spomenute pjene, tenisice u sebi imaju zračni jastuk. Riječ je niskoprofilnom dodatku, koji, uz pjenu, osigurava najvišu razinu udobnosti.
Unutrašnjost tenisice izrađena je od kvalitetnog tekstila, koji osigurava stabilnost stopala. Uz nove AIR ZOOM PEGASUS 34 SHIELD tenisice, više nema neželjenog „klizanja“ stopala unutar tenisice, nema stvaranja žuljeva i ostalih iritacija na koži. Kao što sama riječ kaže, prozračnost materijala osigurava svježinu stopala u svim vremenskim uvjetima.
PegasusShield na tržište dolaze u tamnim bojama; plavoj i crnoj. Stoga, požurite u vama omiljenu sportsku trgovinu i odaberite svoj par tenisica na vrijeme.

CategoryRecenzije