Svaki ormar bi trebao imati široki izbor tenisica, slažete li se? Osim što nam dobar par tenisica daje udobnost pa time i zdravlje naših stopala, tako tenisice odaju našu osobnost i karakter. Bilo da je riječ o visokim ili niskim tenisicama, mokasinkama ili tenisicama za trčanje – one su danas neizostavni dio svake odjevne kombinacije, baš poput NIKE AIR FORCE 1 MID ’07 .

Naime, uz sportski trend, tenisice su se na današnjoj modnoj sceni sve češće počele pojavljivati uz haljine i suknje – čak toliko često da su tenisice zamijenile čizme i sandale! Naime, danas postoje brojne vrste, boje, oblici, marke i veličine tenisica, a visoke tenisice nadahnute su “vintage” stilom te nam vraćaju sliku naših roditelja ili nas samih u 70-ima.

Visoke tenisice tako su već godinama glavni modni detalji, a svoju su popularnost sačuvali zahvaljujući njihovom nenametljivoj svestranosti. Dok su sveprisutne Converse Chuck Taylor visoke tenisice prva stvar koja vam pada na pamet, visoke tenisice danas dolaze u ogromnom rasponu proizvođača, kao što je primjerice Nike, Adidas, Rebook i još mnogo njih.

Mnogi smatraju da su visoke tenisice namijenjene za sport ili točnije za košarku, jer je popularnost visokih Converse Chuck Taylor tenisica i nastala nakon što su ih nosili isključivo američki košarkaši. Ipak, danas visoke tenisice prikazuju mnogo više od samog sporta, jer se moderne visoke tenisice sa suvremenim dizajnom sve češće pojavljuju na modnoj pisti.

Tako se visoke tenisice danas nose uz sve, bilo da je riječ o trenirci, trapericama ili o haljini. Naime, osobe koje prate modu znaju što znači biti sportski i moderan u isto vrijeme. Visoke tenisice još su posebnije i zanimljivije kada ih nosite uz slatke čarape koje lagano vire iz tenisica, što nas ponovno podsjeća na 70-te, zar ne?

Visoke tenisice uvijek će vas držati ispred modne krivulje. Bilo da je riječ o visokim tenisicama s vezicama ili tenisicama na čičak, one će odavati futuristički i otkačeni stil svake osobe, kao što to čine i Chuck Taylor All Star Fringe. Osim toga, važno je imati potporu na gležnjevima tijekom vježbanja kako bi nožni zglobovi ostali zagrijani, stoga su visoke sportske tenisice odličan izbor za treniranje.

One su danas dostupne u velikom rasponu boja i oblika, tako da svi mogu pronaći savršene visoke tenisice baš za sebe! Bilo da je riječ o ravnim visokim tenisicama ili tenisicama s visokom petom, sportskim tenisicama ili pak tenisicama s lancima – za svakoga ima po nešto.

CategoryModa