Sportski grudnjaci odavno su prestali biti komad odjeće kojeg skrivamo ispod dva-tri sloja odjeće.

Athleisure trend koji trenutno drma modnim svijetom upravo sportski grudnjak ističe kao najvažniji komad odjeće svake trendseterica. Dok ostalo donje rublje ljubomorno čuvamo od pogleda i dajemo mu intimnu i romantičnu vrijednost, sportske grudnjake ponosno nosimo izvan teretane i poručujemo kako se odlično osjećamo u svojoj koži.

U sportskom grudnjaku ne uživaju samo oni koji vas promatraju, već i vaše grudi i to je njegova najveća vrijednost. Bez obzira na oblik ili veličinu grudi, ovi su grudnjaci namijenjeni svima, od košarice A do D. Osim što je udoban, on vam daje podršku za vrijeme vježbanja i sprječava ozljede grudi. Ipak, nisu svi sportski grudnjaci bez mane. Nekvalitetan sportski grudnjak izrađen od loših materijala može izazvati iritacije kože, a onaj s nedovoljnom potporom i ozljede kralježnice. Kako biste ovaj jeseni za svoje grudi ne biste kupile „mačka u vreći“ donosimo nekoliko modela u kojima ćete biti sigurne, zavodljive, slobodnih pokreta i suhe.

Jedan od takvih je Nike Infinity grudnjak namijenjen za cjelodnevni komfor. Srednje je podrške, idealan za različite vrste treninga i lako se podešava obujmu svakog prsnog koša. Naramenice su tanke, decentne pa ga možete nositi i na sportske haljine ili večernji izlazak.  Dri-FIT tehnologija omogućava da ostanete suhi i bez neugodnih mirisa tijekom cijelog treninga, dok bočni i stražnji izrezi služe za dodatnu ventilaciju.  Jedan od jako popularnih modela je i Nike Rebel Swoosh koji također pruža srednju potporu, a dizajniran je za sportove srednjeg opterećenja poput biciklizma. Odlična potpora na leđima omogućava slobodno kretanje u svim smjerovima. Reebok i ove sezone ima svoj grudnjak za utrku, zapravo, više njih. Model jako zanimljivog printa i dizajna je Hero Strappy , savršen za trening srednjeg intenziteta koji pomaže da se ohladite u teretani.

Zahvaljujući dvostrukim naramenicama, grudnjak ostaje na mjestu tijekom vježbanja. Za one malo hrabrije, koje vole nešto drugačije, tu je WOR MYT Bralette, sportski grudnjak potpuno otvorenih leđa dizajniran za vježbe slabog intenziteta, u kontrastnim trendi bojama s elastičnom grafičkom vrpcom. Napravljen je uz pomoć Speedwick tehnologije koja će vas držati suhima.  Ovaj ćete model vrlo rado nositi i izvan teretane, kombinirajući ga na jeans,tajice ili suknjice.  Za one koje pak ne vole pokazivati leđa, tu je Nike Swoosh Rebel Slash u zagasito crvenoj boji koja će dodatno zagrijati atmosferu gdje god se u njemu pojavite. U njemu ćete se doista osjećati i izgledati sjajno, pogotovo ako pohađate neku vrstu plesnih treninga.

Sportski grudnjak jedan je od najvažnijih dijelova sportske opreme, a i najzahvalniji. Ima više funkcija, lako se održava i nosiv je u svim prigodama. Uživajte u novim trendy modelima.