nike-sportske-haljine-odjeća-sportska-haljina-sport-moda

Brand Nike svakim danom sve više oduševljava svoje kupce diljem svijeta upotpunjujući i obogaćujući svoj asortiman.

Na policama i vješalicama sportske odjeće i obuće poput Nike Air Max tenisica, Air Jordan tenisica, majica kratkih te majica dugačkih rukava, dukserica, tajica, hlača, trenirki, jakna, prsluka i ostalih sportskih dodataka za sve uzraste te za žene i muškarce, svoje mjesto našle su i sportske Nike suknje i sportske Nike haljine.

Postoje različiti modeli Nike sportskih haljina koji se međusobno razlikuju po izgledu, odnosno dizajnu, boji, materijalu, namjeni i sl. One se uglavnom izrađuju od poliestera i najlona ili od pamuka u kombinaciji s poliesterom. Za njihovu izradu proizvođači su se odlučili upravo za te lagane materijale koji su idealni za bavljenje sportom. Sportske haljine od poliestera i najlona namijenjene su vježbama i sportovima jačeg intenziteta poput tenisa, no svakako ih preporučujemo i za vrijeme svakodnevnih šetnji i uživanja na svježem zraku. Na tržištu postoje sportske haljine s rukavima i bez rukava, tako da se u potpunosti može prilagoditi vašim pokretima.

Rastezljivi materijali osiguravaju jednostavan stil i trajnu udobnost tijekom nošenja. Pamučne sportske haljine pružaju laganu toplinu, no u kombinaciji s poliesterom idealne su za sport jer otpuštaju vlagu i znoj s vašeg tijela pružajući vašem tijelu suh i udoban osjećaj. Spomenute sportske haljine koje su bez rukava omogućuju prirodni raspon pokreta zbog dovoljno slobodnog prostora ispod ruku te se u potpunosti prilagođavaju vašem tijelu.

Nike sportske haljine uglavnom imaju okrugli izrez. Postoje i one haljine s „višim“ okruglim izrezom koji poboljšava pokrivenost dekoltea. Ako želite spoj sporta i elegancije preporučujemo vam sportske Nike haljine s V – izrezom. Svilenkasto meki osjećaj materijala neće izazvati nikakve alergijske reakcije na vašoj koži jer je riječ o prozračnom i laganom materijalu.

Materijal je, dakle, rastezljiv, prati pokrete vašeg tijela te osigurava potrebnu prozračnost i udobnost za vrijeme nošenja. Posebna tehnologija izrade pomaže vam da se osjećate suho u bilo koje doba, jer odnosi znoj s vaše kože na površinu tkanine gdje brzo isparava. Na sebi nemaju dodatne šavove koji vas mogu sputavati u bavljenju sportom ili obavljanju neke druge aktivnosti.

Ove haljine nemaju nikakve pasice u području rukava koje bi vas mogle stezati i ometati, već je riječ o laganim padajućim rukavima određene dužine koji pružaju široki raspon prirodnih pokreta. Porubi rukava nisu „grubo“ ušiveni tako da ne morate strahovati da će izazvati neke iritacija. U području vrata odnosno dekoltea na haljini se koristio malo drugačiji materijal koji je zaslužan za dodatnu trajnost i udobnost s obzirom na to da je riječ o području na tijelu koje je najviše pod izravnim utjecajem vlage odnosno znoja od bilo kojeg drugog dijela tijela.

Sportske Nike haljine možete pronaći u svim bojama; od bijele sive, tamno i svijetloplave, preko roza i crvene pa sve do crne. Mogu biti jednobojne ili dvobojne; rijetko su „išarane“ s više boja. Ukras na majici uglavnom se odnosi na logotip branda. Osim za sportske aktivnosti, sportske Nike haljine idealne su za svakodnevno nošenje. Zbog velikog izbora na tržištu zasigurno ćete moći nešto odabrati i za sebe te si napokon pružiti neometano bavljenje sportom.

CategoryModa