Elle Lux, fitness, reebok, reebok lux tajice, tajice, vježbanje, ženska linija

Nova ženska linija Reebokovih Lux tajica za vježbanje doslovno se stapa s kožom, a istovremeno  je lagana, udobna, ugodna i estetski vrlo lijepa. 

Zbog Speedwick tehnologije u Reebok Lux tajicama osjećamo se svježe do kraja treninga, jer Nylux Premium materijal ‘kontrolira’ vlagu, koža u njima ‘diše’, a nakon samog vježbanja, tajice nemaju neugodan miris, što je inače često problem kod sportske odjeće.

Ono što je ženskoj populaciji osobito važno osjećaj je ‘sigurnosti’ u opremi u kojoj vježba, jer nije rijetkost da nam često nešto od odjeće pukne, ispadne ili se raspara tijekom vježbanja. A to je posebno nezgodno kad se dogodi u teretani među ‘znatiželjnom’ populacijom. Upravo su tome doskočile Reebokove tajice. Bočni ergonomski i ravni šavovi osiguravaju čvrstoću i kompaktnost odjevnog predmeta, a dodana vrijednost tajicama je i visoko odrezani pojas na stražnjem dijelu.

Osim toga što ćemo se u Luxicama opustiti i, neopterećene, usredotočiti samo na vježbanje, nikakav problem neće biti ako nakon treninga produžimo na piće. I to ne samo zbog toga što ‘se ne čuju’ po znoju, nego i zbog njihova atraktivnog dizajna.

Naime, linija tajica Elle Lux, osobito je vizualno dojmljiva, a nastala je kao plod suradnje Reeboka i njujorške umjetnice Elle. Ta je ulična grafiterka pod znakovitim pseudonimom Elle, što u francuskom doslovno znači – ona, gorljiva u borbi za jednakost među uličnim muškim i ženskim umjetnicama, obzirom da je neko nepisano pravilo kako umjetnost grafita pripada isključivo muškom svijetu. Tako se svojim jakim i ratnički nastrojenim ženskim likovima, koje stvara kroz grafite, itekako dobro stopila s Reebokovom vizijom urbane samosvjesne žene. One, koja brine o svome zdravlju i tijelu i sasvim suvereno korača ulicama u onoj odjevnoj kombinaciji u kojoj se osjeća moderna i svoja.