U potrazi ste za novim tenisicama koje ćete moći nositi svaki dan? Što mislite o novim PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisicama? Atraktivne su, jedinstvenog dizajna, prikladne za svakodnevne prilike. A najvažnije od svega, iznimno su udobne. Provedite sate i sate u novim Puminim tenisicama, a vaša će stopala i dalje biti odmorna.

Prvi model ovakvih tenisica marke Puma potječe još iz davne 1968. godine, no njihov jedinstveni dizajn te čiste, ali atraktivne linije još uvijek mame poglede pripadnika muškog spola. Tzv. nubuk odnosno brušena koža čini ove tenisice idealnima za sve vremenske uvjete pa tako i za zimske dane. Klasične PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF dolaze u rustikalnim bojama (zelenoj, žuto-smeđoj te crvenoj).

Puma je globalni brend tenisica koji uspješno spaja sport, modu i stil života. Perspektivna industrija Pume svojim revolucionarnim dizajnom i tehničkim inovacijama ostvaruje brojne uspjehe na svjetskoj razini.

Predstavljamo vam nove Puma tenisice košarkaške klase, koje će biti savršene za sve vremenske uvjete ove zime.

Gornjište tenisice izrađeno je od najkvalitetnije kože. Nije riječ o običnoj, već o visokokvalitetnoj nubuk koži vrhunske kvalitete. Nubuk koža nastaje brušenjem kože u svim smjerovima. Opisana metoda daje efekt dlačica na površini kože, što stvara posebni dojam finoće i elegantnosti te dozu profinjenosti.

Unutrašnjost je prošivena tekstilom, a donjište je u potpunosti izrađeno od gume. Potplat dolazi u kontakta s podlogom te pruža izvrsnu zaštitu od hladnoće i vrućine, od oštrih objekata, od neravnih terena i sl. Iz tih su razloga nove PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice idealne ne samo za ravne površine kao što su ceste i nogostupi već i za neravnine, kamenite ceste, popločane ceste i sl.

Dio između donjišta i gornjišta tenisice je prošiven, čime se osigurava izdržljivost i dugotrajnost tenisica. Nema nikakvih bojazni, jer ipak, riječ je o vrhunskoj sportskoj marki čiju proizvodnju karakteriziraju provjerene metode i tehničke inovacije.

Za nove PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice ne morate izdvojiti čitavo bogatstvo.

Ako ste još uvijek u nedoumici između ovih i nekih drugih modela Puma tenisica, u nastavku teksta navodimo nekoliko stavki zbog kojih biste se ipak trebali odlučiti za nove PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice.

1. PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice cjenovno su prihvatljive za svu populaciju.
2. PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice pružaju izvrsnu prilagodbu stopala, u isto vrijeme osiguravajući stabilnost, ali i slobodu pokreta.
3. PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice iznimno su udobne za nositi. Lagani tekstil koji se nalazi u unutrašnjosti tenisice u kombinaciji s kožom koja se nalazi na gornjištu, osiguravaju prozračnost stopala u svim uvjetima.
4. PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF možete uskladiti sa svim odjevnim komadima

Tenisice se uklapaju u svaki modni stil; izvrsno se slažu uz razne vrste jakni i kaputa. S obzirom na to da tenisice na tržište dolaze u različitim bojama, vjerujemo kako ćete uspjeti odabrati one koje će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe, želje i mogućnosti.
Uskladite tenisice s kraćim jesenskim jaknama ili pak zimskim kaputima. PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice stoga su prikladne kako za svakodnevni casual, tako i za sportski stil odijevanja.
Požurite u omiljenu sportsku trgovinu i osvježite vaš „look“ uz nove PUMA BASKET CLASSIC WEATHERPROOF tenisice, za sve vremenske uvjete.

CategoryRecenzije