converse

U potrazi ste za modernim i laganim tenisicama koje se uklapaju u vaš stil odijevanja? Ono što vama treba jesu platnene tenisice. Idealne za nositi preko proljeća, a još prikladnije za vruće ljetne dane. Ono što ih čini tako posebnima je materijal od kojeg su izrađene. Riječ je o platnu, osnovnom tekstilnom materijalu. Platno se u prošlosti oduvijek koristilo ne samo za izradu odjeće već i obuće, a danas mnogi posežu upravo za platnenom obućom.

Platno je savršeni materijal za sve prigode kada želite izgledati ležerno i opušteno te elegantno i sofisticirano u isto vrijeme. Platnene tenisice dobro se uklapaju u svaki stil.

Prednosti platnenih tenisica:
– Antistatička tkanina: platno se ubraja u antistatičke tkanine koje neće izazivati „šokove“ ili trnce u područjima stopala
– Prirodni materijal: platno je u potpunosti prirodni materijal koji ne izaziva alergije ili iritacije
– Prozračnost tenisice: tenisice izrađene od platne iznimno su prozračne za razliku od kožnih tenisica ili tenisica izrađenih od umjetnih materijala. Prozračnost tenisice nužno je za „disanje“ stopala. U ovakvim su tenisicama stopala zaštićena od znojenja koje ponekad može biti prilično iritantno stvarajući osjećaj nelagode i neudobnosti. Platnene tenisice automatski otpuštaju sav znoj i vlagu, održavajući vaša stopala suhima u bilo koje vrijeme.

Na tržištu postoji veliki izbor različitih modela platnenih tenisica. Najpopularnije su zasigurno Converse platnene tenisice. Visoke ili niske, jednobojne ili šarene, odaberite one koje vam se najviše sviđaju. Od visokih i niskih modela Converse platnenih tenisica izdvajamo CT ASCore, CT AS Seasonal , CT All Star Coral te CT All Star. Najzastupljenije boje jesu bijele, krem, siva, plava, crna, ružičasta, žuta i crvena. Iako su većina tenisica jednobojne, postoje i uzorkasti modeli; odlučite se za platnene tenisice s uzorcima cvijeća ili tigraste te zebraste tenisice. Najpopularniji modeli odnose se na platnene tenisice čiji je potplat prije bio bijele boje, a danas ga možete pronaći u skoro svim varijacijama; od zelene, ružičaste, narančaste i sl. Platnene tenisice atraktivnog su dizajna i privlačnih boja, stoga su idealne za sve dobne skupine.

Platnene tenisice najbolji su odabir za većinu populacije jer osiguravaju udobnost tijekom kretanja. Iako je riječ o naizgled čvrstim tenisicama, platnene će se tenisice dodatno oblikovati prema vašem stopalu. Gornjište tenisica izrađeno je od platna, s potplat je uglavnom od gume. U unutrašnjosti tenisice nalazi se mekani uložak, koji osigurava udobnost, ali i sigurnost tijekom hodanja.
Zaboravite na pretijesne tenisice koje se nikada nisu raširile i oblikovale prema vašem stopalu. Zaboravite na znojenje, i iritaciju kože i na žuljeve. Uz platnene tenisice vaša će stopala biti opuštena i sigurna. Odaberite za vas i za vaše najmilije kvalitetnu obuću koja će pozitivno djelovati ne samo na vaša stopala već i na kralježnicu.

Platnene tenisice dobro se slažu sa svim odjevnim kombinacijama. Idealne su za proljeće, ljeto, ali i za nešto hladnije zimske mjesece. Bez obzira na to što platnene tenisice otpuštaju vlagu i znoj, nisu preporučljive za kišne dane. Upotpunite vaš svakodnevni izgled s jednim od All Star platnenih tenisica po vašem izboru. Uklonite bol iz vaših stopala na vrijeme te krenite u potragu za omiljenim tenisicama već danas.

CategoryModa