Trenirke se obično sastoje od dva dijela, a to su hlače i jakna koja na prednjem dijelu obično ima patentni zatvarač. Primaran cilj svih trenerki jest udobnost, a nakon toga dolazi i stil koji prati modu.

One su izvorno namijenjene sportašima, no danas ih nose ljudi različitih životnih interesa. Osim za treniranje i tjelesnu aktivnost, trenirke se često nose tijekom odmaranja, šetnje, putovanja i slično. Drugim riječima, trenirke se nose u svim prigodama, osim u svečanim. Trenirke su idealan izbor za dane u kojima ne želite ništa više od osjećaja potpune udobnosti. Budući da su trenirke postale vrlo popularne za svakodnevno nošenje, danas se za svakog muškarca, ženu i dijete može pronaći prigodna trenirka. Nike je jedan od najvećih proizvođača sportske odjeće i obuće, a njihove su trenirke visoke kvalitete te dolaze u različitim stilovima, bojama, oblicima i materijalima. Tvrtka Nike aktivno prati najnoviju tehnologiju, kako bi kvaliteta i trajnost sportskih trenirki ostala dugoročna.

Muške Nike trenirke

Muške Nike trenirke mogu biti uske ili široke, s kapuljačom ili bez, s džepovima ili bez njih, debele ili tanke, jednobojne ili višebojne, s detaljima ili bez njih – ponuda je vrlo bogata. One su uglavnom rađene od udobnih, kvalitetnih i prozračnih materijala koji ne zadržavaju znoj i lako se suše. Trenirke su idealan izbor za one koji prakticiraju sportske aktivnosti na otvorenom, a za sve obožavatelje nogometa te one koji vole naglasiti svoju osobnost, tu su i trenirke hrvatske nogometne reprezentacije te klubova poput Manchester Uniteda, Barcelone, Manchester Citya, Celtica i brojnih drugih. Muške trenirke danas predstavljaju odjevni predmet koji bi svaki muškarac trebao imati u svom ormaru.

Ženske Nike trenirke

Ženske Nike trenirke su udobne, funkcionalne, moderne i svestrane. Naime, hlače i gornji dio trenirke mogu se nositi zasebno, a tu je i široka ponuda različitih oblika, veličina, boja i detalja ženskih trenirki. Za izradu trenirki koriste se visoko kvalitetni materijali koji omogućuju prozračnost i prijenos vlage, kako bi se žene mogle nesmetano baviti svojom aktivnošću. Osim sporta, ženama trenirke predstavljaju i modni izričaj te ih one vole kombinirati uz različite odjevne detalje. Za one koje trenirke nose isključivo tijekom treniranja ili vole istaknuti svoj sportski stil, Nike trenirke su idealan izbor jer su rađene od laganijeg materijala. Za žene koje više preferiraju pamuk, tu su trenirke ležernijeg i ženstvenijeg stila.

Dječje Nike trenirke

Nike nudi bogatu ponudu trenirki i dječacima te djevojčicama. Dječje trenirke također se izrađuju od udobnih materijala, kao što su pamuk i poliester, no u izradi najviše prevladava pamuk. Dječje Nike trenirke vrhunske su kvalitete te dolaze u različitim modelima uz prepoznatljivi logotip Nikea, kapuljaču i patentni zatvarač na gornjem prednjem dijelu trenirke, koji roditeljima olakšava skidanje i oblačenje. Osim različitih kombinacija boja, u ponudi su i vrlo zanimljive trenirke s likovima iz različitih crtanih filmova. Za male nogometaše i ljubitelje kluba Barcelona, Nike izdvaja dječje Barcelona trenirke, koja bi zasigurno svakom mališanu postala omiljeni odjevni predmet. Osim dvodijelnih, Nike nudi i jednodijelne pamučne trenirke namijenjene bebama.

CategoryModa