Odlično svladavanje tehnike nogometa može započeti u najranijim godinama života. Naime, čak su i naše najveće nogometne zvijezde njegovale svoj talent od malih nogu, provodeći dane svog djetinjstva na školskom nogometnom igralištu.

No, pravilna nogometna oprema i tenisice učinit će taj talent još kvalitetnijim, a mali nogometaš s dječjeg nogometnog igrališta zasigurno će biti bliže koraku da postane najbolji strijelac kluba.

Nike Hypervenom kopačke izrađene su u suradnji s nekim od najvećih nogometnih imena, a dizajnirane su tako da svakom nogometašu povećavaju agilnost i kontrolu lopte. Postoje različite vrste, boje i oblici Nike Hypervenom kopački, no svake su dizajnirane po anatomskom obliku ljudskog stopala. Upravo zbog toga brojni nogometaši imaju osjećaj kao da na sebi nose “drugu kožu”.

Raspon boja Nike Hypervenom kopački je vrlo bogat, no narančasta i crna su nezaobilazne i vjerojatno najtraženije boje. Kvalitetu Nike Hypervenom kopački pružaju posebno dizajnirane tehničke specifikacije. Kao što smo već napisali, riječ je o Nike Skin tehnologiji koja igraču pruža prirodni osjećaj prianjanja uz stopala te o tehnologiji koja je spremna na sve vremenske uvjete.

Sportska izvrsnost tako se može postići ne samo na suhoj podlozi, nego i na vlažnoj. Nike Hypervenom kopačke postoje u veličinama za odrasle muškarce te u manjim veličinama za one najmlađe nogometaše. Također možete birati kopačke namijenjene određenoj vrsti površine, bilo da je riječ o čvrstoj podlozi, unutarnjoj podlozi u dvoranama, mekoj podlozi ili o podlozi s umjetnom travom.

Tenisice za čvrste podloge, odnosno kopačke imaju tvrde plastične čepove pričvršćene na potplat, a koji omogućavaju savršeno prianjanje u površinu. Nike Hypervenom kopačke namijenjene mekanim podlogama dizajnirane su tako da mogu podnijeti mokre, skliske i blatnjave prirodne površine, a čiji su čepovi malo duži i ravnomjerno raspoređeni kako bi bolje prianjali u podlogu te omogućili lakše koračanje uz blato i prljavštinu.

Kopačke za dvoranski nogomet imaju visoko kvalitetnu tehnologiju za stabilizaciju i kontrolu stopala te višesmjerne pokrete, to jest agilnost. Nike Hypervenom kopačke za umjetnu travu najbolji su izbor za otvorene, ali i zatvorene prostorije koje imaju površinu s umjetnom travom. One imaju kratke gumene čepove te su idealne za brzo manevriranje te općenito, brzinu na terenu.

Nike Hypervenom kopačke prvenstveno su namijenjene brzim napadačima, a već tri godine su dostupne i hrvatskim nogometašima. Ove kopačke su nastale kao rezultat suradnje tvrtke Nike i velikih nogometnih zvijezda, kao što su Brazilac Neymar, britanski nogometaš Wayne Rooney te švedski broj jedan – Zlatan Ibrahimović. Ono što nogometašima omogućuje ubojiti napad nisu samo materijal i estetika, nego uistinu bolji osjećaj za stopalo te funkcionalnost.

CategoryRecenzije