Air Max, fitness, muške tenisice, nike, Nike Air Max Trainer 1, sport, sport&moda, tenisice, teretana, Trainer 1, trening

Nike Air Max Trainer 1 namijenjena je svim muškarcima koji su u intenzivnom treningu i formi. Osim za trening i iskazivanje svoje snage i izdržljivosti ovim modelom muškarac može pokazati kako i stilski drži do sebe i prati trendove.

U ovom Nike modelu jednostavno ćete dominirati, bilo na treningu ili na ulici i ništa vam neće biti neizvedivo. Osim što je efektnog dizajna izvana, Trainer 1 izvrsna je i iznutra. Tehnologija izradbe ovog modela tenisica čini ih jako izdržljivim i udobnim uz izuzetnu podršku stopalu za vrijeme treninga. Nakon prvog pogleda na ovu tenisicu u oko vam „upada“ istaknuta prednja vezica čija je uloga dati dodatnu podršku posebice prilikom treninga u kojima dominiraju skokovi i utezi. Kožno gornjište pruža podršku i izdržljivost, a ovratnik kojega možete stegnuti koliko hoćete daje vašem stopalu i gležnjevima sigurnu stabilnost. Air Max zračna jedinica slična je onoj izvornoj iz 1987. godine i pruža stopalu vrhunsku amortizaciju i apsorpciju udara. Ova tenisica pruža podršku na mjestima gdje je to stopalu stvarno potrebno, pa tako unutarnji remen pomaže pri zaštiti vaše noge, dok podstava tenisice osigurava gležanj i bočnu stranu. Gumeni potplat s nubby uzorkom i ravna peta pružaju stabilnost pri podizanju težine i za vrijeme tzv. cross-treninga. Udobnost i svestranost u smislu sportova, vježbi i podloga, glavne su odlike ovog modela koji će vas pratiti kroz vaše svakodnevne vježbačke aktivnosti u teretani i izvan nje.

Zanimljivo je spomenuti kako je ovaj model nastao. Njegov tvorac, Tinker Hatfield neko je vrijeme promatrao ljude u lokalnoj teretani kako koriste različite vrste tenisica kad koriste traku za trčanje i kad vježbaju pod opterećenjem. Nije mu trebalo dugo da ponukan time kreira univerzalnu tenisicu za teretanu. Odmah po izlasku 1987. tenisice se postale pravi hit.

Sredinom 90-ih ponovno su lansirane u redizajniranom modelu, da bi 2003. okrunili svoju višestruku primjenu verzijom namijenjenom ljubiteljima skate-a. Veliku popularnost mogu zahvaliti i NBA igračima, kao i tenisaču Johnu McEnroeu koji ih je često nosio. Posljednjih godina Air Maxsice viđamo posvuda, one su postale naša omiljena obuća u poslovnom i svakodnevnom svijetu. One su dio ulične, ali i visoke mode. Trainer 1 bez straha možete kombinirati na sportsku pamučnu majicu i trenirku, moderan par jeans hlača, casual košulje i majice, ali i na neko fancy izdanje uz svečanu košulju i leptir mašnu.

Možda vaši roditelji neće biti oduševljeni što u tenisicama odlazite na posao ili rodbinsko vjenčanje, ali svi oni koji prate modne trendove svakako će pohvaliti vaše izdanje. Dakle, s ovim modelom slobodno eksperimentirajte, bilo u teretani, bilo u kombinaciji odjevnih predmeta. Čim ga uzmete u ruke shvatit ćete zašto vam to govorimo. Ako ne vjerujete nama, vjerujte brojkama.

Naime, ovaj popularni proizvođač tenisica i ostale sportske opreme, svake sekunde proda 25 pari nekih od svoji poznatih modela. Čestitamo, i vi ste dio te zadivljujuće statistike. Uživajte u svojim Nike Air Max Trainer 1 tenisicama!