Air Max 180, Air Max 93, djeca, dječje tenisice, nike, Nike Air Max, Nike Air Max 270 KJCRD, nova školska godina, tenisice, zdravlje

Nisu samo odrasli modno osviješteni. I naši mališani, bilo da su predškolske ili školske dobi, itekako su upoznati s najnovijim modnim trendovima. Prevarili biste se ako mislite kako su roditelji oni koji određuju njihov stil. Djeca već u najranijoj dobi birajući svoju odjeću razvijaju i pokazuju kreativnost, biraju ono što žele, ponekad pod utjecajem vršnjaka i ukućana, reklama koje vide u medijima i na društvenim mrežama, a vrlo često prema svojim instinktima i ukusu. S obzirom da se polako približava rujan i početak nove školske i vrtićke godine, roditelji i djeca pripremaju se za potragu novih odjevnih predmeta za jesen. Obuća, konkretno nove tenisice, na vrhu su popisa stvari koje vaše dijete treba.

U moru tenisica koje se danas nude, za sve uzraste, a posebice one najmlađe, svojom kvalitetom, udobnošću i dizajnom, još od davne 1987. godine, nametnule su se Nike Air Max tenisice dizajnirane su pod palicom Tinkera Hatfielda. Do danas je izašlo preko 50 modela ove linije, a mi ćemo predstaviti neke kojima nisu odoljele ni najveće svjetske zvijezde, stoga nećete ni vi, a ni vaši školarci.

Za vrijeme 90-ih Air Max su najčešće nosili poklonici repa i hip-hopa, ali i radnička klasa. S vremenom su postale toliko popularne da ih nose svi. Bilo da je riječ o Air Max 1 modelu, legendarnom Air Max 90, redizajniranim Ultra Air Max modelima ili bilo kojim tenisicama iz ove linije, nećete pogriješiti ako ih odaberete za vas ili vaše dijete. Svaki puta kad u ovim tenisicama izađete na ulicu bit ćete primijećeni. Air Maxice su jednako omiljene i kod dječaka i kod djevojčica, pa ćemo predstaviti neke od modela u kojima će uspješno zakoračiti u novu školsku godinu.  Jedan od njih je i Nike Air Max 270 KJCRD, model primjeren dječacima od 8 do 15 godina. Ova iznimno izdržljiva tenisica omogućit će im da nesmetano uživaju u igri, sportu i pustolovinama primjerenima njihovoj dobi bez bojazni da će ih oštetiti u igri. Važno je naglasiti kako su na dizajn ovog modela utjecale legendarne Air Max 180 i Air Max 93 što je vidljivo u naglašenoj veličini jezika, voluminoznosti kalupa i Nikeovog logotipa stoga je ova model bez pretjerivanja uzeo najbolje od oba modela i dao nam modernu udobnost u old school izdanju. Što se materijala izrade tiče gornjište tenisice napravljeno je od tekstila, sintetike i pletenog jacquarda, baš kao i podstava i unutrašnjost, dok je potplat gumeni. Air Max 270 i sve njegove izvedenice namijenjene su i sportašima, ali i onima koji ih žele svakodnevno nositi tako da će vaše dijete u njima moći ići u školu, ali i na tjelesni i bilo koju izvannastavnu tjelesnu aktivnost.  Zanimljivo je kako brojka 270 u imenu označava broj stupnjeva vidljivosti zračne jedinice koja je najviša do sada – čak 32 mm.  Takva visina zračnog jastuka omogućava peti povišenost i maksimalnu udobnost.  Model se pojavljuje u više boja i sigurno će vaš mališan pronaći omiljenu. Djevojčice će se sigurno odlučiti za Nike Air Max 270 “Ultramarine” s prekrasnim crvenim i plavim nijansama.

Stoga, svoje mališane pod ruku i pravac u jesenji šoping. Razumjet ćemo ako i sebi kupite par popularnih Air Maxica, a nemojte se iznenaditi ni ako vas učiteljica prvi dan škole dočeka u njima. Jer, ruku na srce, svi želimo imati kvalitetne, udobne, izdržljive i lijepe tenisice, a linija Air Max 270 je sve to.