Niske temperature, tmurni, a time i neinspirativni dani te skliske podloge brojnim ljudima smanjuju želju za bilo kakvom aktivnošću. No, hladni dani nekim osobama ipak potiču želju za aktiviranjem, pa im zima predstavlja povratak u sportsku rutinu.

Osim dobre volje, za treniranje u teretani ili sportskoj dvorani vrlo su važne i indoor tenisice. Takve kvalitetne tenisice mogu biti skuplje, no nemojte zaboraviti da zapravo ulažete u svoje zdravlje, koje je važnije od svega ostaloga.

Najbolje indoor tenisice

Nike Free RN Flyknit

Fleksibilne, lagane i kvalitetne Nike Free RN Flyknit tenisice opremljene su za brojne aktivnosti u zatvorenim prostorima. Bilo da je riječ o trčanju na traci, skakanju preko užeta ili pak igranju nogometa, ove tenisice imaju tehnologiju koja omogućuje zadovoljavajuću apsorpciju udaraca, kako bi vlasnici ovih tenisica mogli nesmetano trenirati bez bolova u stopalima.

Adidas AdiPure Trainer 360

Ove su tenisice idealan izbor za one koji prakticiraju visoki tempo vježbanja, odnosno za ozbiljnije sportaše. One su rađene od posebnih materijala koji pružaju pravilnu apsorpciju udaraca, što znači da i ostali zglobovi u tijelu imaju sigurnu potporu. Inače, nepravilni udarci o podlogu mogu stvarati brojne poteškoće za koljena, kukove ili čak kralježnicu.

Asics GEL-Blur33 TR

Tenisice Asics GEL-Blur33 TR su u početku bile namijenjene isključivo trčanju, no nakon redizajna potplata postale su dio opreme svakog vježbača u teretani. Naime, sada imaju veću lateralnu potporu i poboljšanu tehnologiju apsorpcije udarca.

Saucony Triumph

Saucony Triumph tenisice namijenjene su svim vrstama aktivnosti na nogama. Iako su one prvotno bile rađene za trkače, većina ljudi je nosila ove tenisice za kombinaciju kardio i drugih vježbi u teretani. Za one koji rade vrlo zahtjevne vježbe za stopala i noge, ove su tenisice idealan izbor.

CategoryModa