Nike nas svako malo iznenađuje novitetima kojima dizajnerski i tehnološki unaprjeđuje nama već desetljećima omiljene proizvode. Priznajte, ne možete zamisliti dan bez Nike tenisica, a u vašoj sportskoj torbi za teretanu nalazi se barem jedan proizvod ovog legendarnog branda.

Ovu jesen uličnu i modu u teretanu podigli su na sasvim novu razinu.

Pred nama je jedna jako glamurozna jesen u teretani. Zaboravite na vrećaste pamučne majice i klasične boje i pripremite se na novi diva look u kojem ćete blistati. Iz bogatog asortimana glamur kolekcije izdvojit ćemo neke od artikala kojima ni sami nismo uspjeli odoljeti. Jedan od njih je ženska majica dugih rukava Nike Pro HyperCool. Nakon prvog pogleda na nju zapitat ćete se je li to stvarno majica za teretanu. Zbog metalik odsjaja i slim kroja izgleda kako odjevni predmet u kojem bi vas prije nekoliko desetljeća bez razmišljanja pustili u legendarni Studio 54.

Nike je ovu jesen retro štih odlučio vratiti u velikom stilu, a glamur kolekcija je sasvim nova dimenzija dizajna koja spaja prošlost i budućnost. Ova majica satkana je od prozračnih niti i rastezljive tkanine koja pruža udobnost i prozračnost tijekom cijelog treninga. Zanimljivo je spomenuti kako je ova tkanina 80 grama lakša od tradicionalne Nike Pro tkanine tako da je nećete ni osjetiti tijekom vježbanja. Uski kroj pratit će linije vašeg tijela i istaknuti dobru formu pa ćete se u ovoj majici osjećati poželjno i samopouzdano. Materijal je periv u perilici rublja i izuzetno je lak za održavanje.

Dri-Fit tehnologija omogućava koži da diše i da ostane suha tijekom cijelom treninga.

Ova je majica idealan izbor za cure koje vole izgledati dotjerano i dok vježbaju. Dolazi u zanimljivim matiranim nijansama i asimetričnog je kroja i u njoj sigurno nećete vježbati neprimijećene. No, najvažnije od svega, u odjevnim predmetima iz ove kolekcije zaboravite na vrućinu jer je odlična ventilacija glavna karakteristika kolekcije. Sad kad imamo majicu, vrijeme je za tajice i to Nike Pro Hypercool crne tajice namijenjene najzahtjevnijim vježbačkim performansama. Osim što odlično izgledaju, odličnog su sastava. Lagana rastezljiva tkanina pruža slobodu pokreta i omogućava vam da ostanete svježi i suhi tijekom cijelog treninga. Model je visokog struka što daje dodatnu pokrivenost i udobnost dok se krećete.

HyperCool tkanina u isto vrijeme ventilira i  apsorbira znoj. Dodatnu prozračnost nogu daje i prozirna mrežica na listovima. U ovim tajicama ne trebate se bojati vrućine ni za vrijeme najintenzivnijih treninga. Ako ste pak tip osobe koja i zimi voli vježbati u kratkim hlačicama glamur kolekcija ima nešto i za vas. To su Pro Hypercool kratke hlače koje imaju sve odlike gore navedenih proizvoda i u kojima ćete nesmetano uživati u rekreaciji i treninzima, a pri tom odlično izgledati. U kolekciji se nalaze i predivni sportski grudnjaci i topovi kojima ćete teško odoljeti, a nemojte se iznenaditi ako muškarci ove jeseni budu glamurozniji od vas.

Naime, Hypercool kolekcija namijenjena njima od samog lansiranja ima odličnu prodaju i kritike. Očito je kako smo ove jeseni glamurozni, manje znojni i fit u paru!