Black Patent, Force Is Female, nike, Nike Air Force, Ruby Rose, žene

Modeli tenisica Nikove „Force Is Female“ kolekcije u svakom koraku ispisuju mantru zaštitnog lica kolekcije. Riječ je o australskoj glumici i modelu Ruby Rose koja je inspiracija ženama diljem svijeta poručujući im da preuzmu stvari u svoje ruke i nikada ne odustaju od svog cilja. Kolekcija slavi slobodu, feminizam, kreativnu ženu koja se ističe u masi. Kvaliteta i čvrstoća materijala od kojih je linija građena vođena je istom filozofijom, pa je to razlog zbog kojih tenisice izgledaju neuništivo. Tome u prilog idu i dvije misli vodilje gore spomenute Ruby Rose koje su ispisane na ulošcima. Nek vas citati “Postani vlastiti junak” i “Punom snagom” inspiriraju svakom koraku.

 

Unutar kolekcije koja slavi snažne i odvažne žene koje su spremne donijeti promjene u svoje okruženje, nalazi se nekoliko modela iz linije Nocturno. To su: The Air Force 1 Low, Air Max 95, Blazer Low, Classic Cortez i SF Air Force 1 High. Mi ćemo izdvojiti kako ih Nike naziva ‘lijepe i snažne’ ženske Nike Air Force 1 ’07 SE Premium poznatije kao „Black Patent“. Dolaze u elegantnoj crnoj boji sa srebrnim odsjajem i srebrnim detaljima. Model je kožan s bijelo-crnim gumenim džonom. Puštene polovicom studenog 2107. osvojile su srca svih ljubitelja ovog klasičnog retro košarkaškog modela. Naime, još od svoje pojave 1982. popularnost ovog modela nijedan Nike-ov model nije nadmašio. Preko košarkaških terena i hip-hop kulture, ta prva tenisica s Air tehnologijom, postala je neizostavan odjevni predmet svake trendy kombinacije.

Model je izuzetno kvalitetan jer je gornji dio izrađen od umjetne kože, specijalnih sintetičkih materijala poput najlona i tekstila. Zbog toga je tenisica otporna na sve vremenske neprilike. Kombinacija kožnog i tekstilnog gornjišta pruža izdržljivost, a Nike zračni jastučić pruža meku amortizaciju koraka kao kod svih pripadnika AF1 serije. Tenisica odlično zadržava toplinu stopala, dok im u isto vrijeme omogućava disanje i protok zraka. Model je namijenjen za snažne žene, čiji je stil jedinstven i svjež i koje se ne boje prepreka na svom putu. Ako ste jedna od njih i ako želite imati još jednu bezvremensku tenisicu, onda je Nike Air Force 1 ’07 SE Premium pravi izbor za vas.