Godine 1908. u Maldenu, Marquis M. Converse osnovao je tvrtku Converse Rubber Shoe Company koja je proizvodila obuću za muškarce, žene i djecu, a nakon nekoliko godina Marquis je počeo proizvoditi isključivo sportsku obuću.

S obzirom na to da je tvrtka Converse brzo pokazala svoju uspješnost i time postala omiljena među sportašima, započela je proizvodnja i ostale sportske odjeće te opreme, kao što su torbe.

Converse torbe vrlo su atraktivne, udobne i praktične. Bilo da živite život u pokretu ili jednostavno želite imati sve svoje osnovne stvari uz sebe kada napustite kuću, kolekcije Converse torbi imaju niz različitih stilova tako da svatko može pronaći svoju idealnu torbu. Birati možete od modernih torbi koje se nose na jedno rame, retro dizajniranih torbi, elegantnih torbi pa sve do manjih ili većih sportskih torbi – izbor je na vama!

Torbe su odavno prerasle svoju nekadašnju klasifikaciju modnih dodataka jer su svakodnevna potreba bez koje ne možemo izaći iz kuće. Converse torbe zbog toga su rađene kako za žene, tako i za muškarce te djecu. Raspon boja, oblika, veličina i stilova je ogroman, a praktičnost i kvaliteta su zagarantirane. Naime, većina Converse torbi u sebi sadrže različite džepove i pretince u koje možete spremiti najkorištenije stvari kao što su mobitel i ključevi.

Converse torbe pod modnim nebom

Uz svaku odjevnu kombinaciju potrebna je i torba koje će se uz nju uklopiti, a zahvaljujući širokom rasponu Converse torbi možete birati između različitih stilova. Bilo da provodite opušteni dan s prijateljima, odlazite na posao ili se pripremate za vikend u inozemstvu, moderna i prostrana Converse torba pratit će vas u svakoj situaciji. Mala Converse ženska torbica koja se nosi preko ramena odlična je za obavljanje osnovnih potrepština kao što je odlazak u trgovinu ili pak odlazak u kino, kafić i slično.

Najpopularnije Converse torbe su one u retro stilu koje na sebi imaju prepoznatljivi crno bijeli Converse logo. Ove torbe dolaze u bogatom rasponu od svijetlih do jarkih nijansi te svaka od njih može dodati dozu modne osviještenosti. Retro Converse torbe obično se nose uz klasičnu žensku odjevnu kombinaciju kao što su uske traperice, majica ili top i naravno – starke! Iako Converse ima osobinu uličnog stila, torbe su zaista svestrane i svaka od njih nudi vrhunski dizajn, praktičnost, udobnost te moderne detalje.

CategoryModa